Arhiva pentru eticheta: oameni

Editorial de Ino Ardelean

Oameni şi purici

Oameni şi purici

Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti, una de dintre cele mai prestigioase instituţii de cultură din România sau aşa ar trebui să fie, de Ziua Mondială a Teatrului a găzduit un fel de şezătoare de „purici”. Totul s-a transformat într-un imens scandal, fiindcă la pachet cu „maestrul” Dan Puric, invitaţilor li s-a oferit gratuit şi

Oameni si zebre

O zebră a murit la Grădina Zoologică din Timișoara. S-a înecat într-o baltă, la doar o zi după ce a fost adusă din Cehia. Oamenii (în speță primarul Nicolae Robu) au stabilit că zebra e vinovată pentru propria moarte. Era prea zurbagie! Întotdeauna, cea mai facilă soluție în cazul unei morți suspecte este că mortul e vinovat.

Din cauza frigului, oamenii strazii dorm inclusiv la Urgente

UPDATE: UPDATE: Un om al străzii a fost găsit mort, miercuri dimineață, pe strada Fagului. Nu au fost găsite urme vizibile de violență pe corp, astfel că, foarte probabil, bărbatul a murit din cauza frigului.
Temperaturile scăzute de afară i-au făcut pe voluntarii de la Compartimentul pentru Situaţii de Urgenţă al Primăriei Timişoara să înceapă acțiunea de depistare a persoanelor fără adăpost. Cei găsiți în stradă au fost duși în spațiile asigurate de autorităţile locale și au primit ceai cald. Această acțiune nu rezolvă însă problema de fond.

Top