Arhiva pentru eticheta: direct

Cat costa sa se vada Robu la televizor, in plenurile CL? Exact 544 de euro pe sedinta!

Cat costa sa se vada Robu la televizor, in plenurile CL? Exact 544 de euro pe sedinta!

12 luni, 40 de plenuri transmise în direct, 100.000 de lei. Asta prevede proiectul „Participarea cetăţenilor la actul decizional”, varianta 2015, care va fi supus la vot în viitorul plen al CL Timișoara. Anul trecut, ședințele au fost transmise de Europa Nova, televiziunea lui Stelu Iordache, fostul consilier al lui Titu Bojin.

De teama camerelor video, pesedistii din CL ar putea deveni… responsabili!

Proiectul care prevedea transmisia în direct pe un post de televiziune local a trecut joi în CL, spre satisfacția supremă a primarului Nicolae Robu. Acesta spune că, deși în aprilie i-au trântit propunerea, acum, pesediștii și-au dat seama că vor fi taxați (!) de alegători și au votat în favoarea ei.

„Robu TV” a trecut din a doua incercare

Ședințele de consiliu local vor fi transmise în direct pe un post de televiziune local. Proiectul mult dorit de primarul Nicolae Robu a trecut cu 20 de voturi, cu șapte mai mult decât la ședința din aprilie. O televiziune locală va primi peste 2.500 de euro pe lună în baza acestui contract.

„Robu TV” a cazut la vot, social-democratii n-au vrut sa se vada in direct

Proiectul privind difuzarea în direct a şedinţelor CL Timișoara, a întâlnirilor executivului PMT cu consiliile consultative de cartier, dar şi a dezbaterilor publice n-a trecut. Acesta n-a adunat decât 13 voturi „pentru”. Social-democrații au votat împotrivă sau s-au abținut.

Primaria vrea sa dea 70.000 de lei pentru ca Robu&co sa se vada live la televizor

Primarului Nicolae Robu nu-i mai ajunge, se pare, Facebook-ul. Pentru ca acțiunile edilului să fie reflectate cu „obiectivitate și promptitudine”, timișorenii ar trebui să-l vadă și la televizor. Municipalitatea e dispusă să scoată 70.000 de lei de la buget, iar ședințele de plen și ședințele de la consiliile de cartier să fie transmise în direct, pe un post local de televiziune, nu doar pe Internet, ca și până acum.

Teveul, pentru unii muma, pentru altii ciuma in Liga I

Ne-am obişnuit să vedem în ultimii ani cum patronii de cluburi de fotbal de la noi ne maltratează sonor aproape zilnic de dincolo de micile ecrane cu invective la adresa arbitrilor sau a propriilor jucători. Campion e Becali. Când vrea să facă pe cineva troacă de porci, face, frate! Nu se joacă! Tot mai mult îi calcă pe urme alt latifundiar (şi nu-i spun aşa pentru că are fundu’ mare, da?), Porumboiu. Ce i-a mai beştelit pe-ai lui după returu’ cu Fener… Are repertoriu destul de bogat şi ăsta. E bun, ce mai!

Top