Arhiva pentru eticheta: dorin rotariu

Se putea mult mai rau! Poli pierde la limita meciul cu Dinamo

Se putea mult mai rau! Poli pierde la limita meciul cu Dinamo

ACS Poli a pierdut cu 2-1 meciul cu Dinamo, ambele goluri ale „câinilor” fiind marcate de timișoreanul Dorin Rotariu. Alb-violeții s-au prezentat decent, în condițiile în care au aflat doar acum două zile că vor juca în Liga I. Va fi însă extrem de dificil de recuperat handicapul de 14 puncte.

Marian Iancu il da pe Dorin Rotariu la Dinamo, in detrimentul lui Poli

Marian Iancu e în grafic: continuă să vândă cei mai talentați fotbaliști crescuți la Poli Timişoara celei mai hulite echipe din oraşul de pe Bega. Dorin Rotariu, nepotul lui Iosif Rotariu, s-a înţeles pentru următorii cinci ani cu Dinamo Bucureşti, după ce Iancu dădea ca destinaţie posibilă pentru juniorul de 17 ani inclusiv Poli Timişoara.

Rotariu si Todorov, convocati la nationala Under 17

Poli Timişoara continuă să trimită juniori la loturile naţionale de fotbal, semn că la nivel juvenil se lucrează bine, în ciuda micşorării salariilor antrenorilor. Dorin Rotariu şi Miodrag Todorov au fost selecţionaţi la echipa naţională Under 17, informează www.politimisoara.com, site-ul oficial al formaţiei timişorene.

A venit vremea lui Rotariu al III-lea

Când rosteşti numele Rotariu te gândeşti obligatoriu la performanţă. Gemenii Rotariu, Iosif şi Ilie, au scris istorie în tricoul alb-violet. E adevărat, cu un plus pentru Iosif Rotariu, care s-a remarcat şi în tricoul primei reprezentative de fotbal sau în al Stelei Bucureşti, cu care a jucat şi o finală în Cupa Campionilor.

Top