Arhiva pentru eticheta: drujba

Drujba primăriei lasă Timişoara fără un nou copac din patrimoniul verde al oraşului

Drujba primăriei lasă Timişoara fără un nou copac din patrimoniul verde al oraşului

„Rasul” copacilor adevăraţi din zona centrală a oraşului a continuat miercuri dimineaţa cu punerea la pământ a unui stejar de mari dimensiuni, aflat în zona centrală a oraşului. Acţiunile municipalităţii continuă, deşi nu există un registru al spaţiilor verzi, în ciuda obligării realizării acestuia. Cetăţenii oraşului sunt din nou revoltaţi, după ce municipalitatea a decis

Începe Timfloralis. Pregătirile din Piața Operei se fac și cu drujba pe copaci vii / FOTO + PROGRAM

Montăm de zor panseluțe și alte flori și plăntuțe, dar, între timp, mai tăiem niște arbori. Se întâmplă în Piața Operei, unde au început pregătirile pentru ceea ce primăria anunță drept cea mai spectaculoasă ediție de până acum a Festivalului Timfloralis.

Drujba de primăvară se întoarce: Toaletare în forță prin parcurile Timișoarei / FOTO

Curățenia de primăvară prin parcuri se face cu drujba. Cel puțin așa susțin unii timișoreni, care reclamă tăierea fără discernământ a unor arbori sănătoși. Oficial, primăria ar trebui să planteze cel puțin 10.500 de copaci, având în vedere promisiunile făcute în toamna lui 2017, după furtuna devastatoare din septembrie.

Ipocrizie cu spate penal: „Drujba PSD”, Adam Craciunescu, la plantat de puieti

La Utvin a avut loc, sâmbătă, o importantă acțiune de împădurire, ea făcând parte dintr-o mai amplă manifestare de acest gen organizată la nivel național. Inițiativă bună și lăudabilă, dacă nu se întâmpla și aici un lucru care frizează atât nesimțirea, cât și maxima ipocrizie.

Cu toporul si drujba, la mall!

Cum să tai un buștean în opt secunde, la o viteză de 240 km/h? Dacă vă vreți să aflați răspunsul, nu ratați demonstrația tăietorilor de lemne organizată sâmbătă. Mall-ul timișorean va găzdui o inedită întrecere între cluburile GV Team, din Săcueni, și Timbersports West, din Arad. Va veni în orașul de pe Bega pentru a populariza acest sport mai puțin obișnuit la noi, dar foarte popular în lume, și campionul național la tăiat lemne, Dan Petrescu.

Top