Arhiva pentru eticheta: escroc

Escroc, prins la Timișoara și introdus după gratii

Escroc căutat de polițiști, prins la Timișoara și introdus în arest

Escroc căutat de polițiști, prins la Timișoara și introdus în arest

Un escroc care se afla în vizorul poliției, pentru a fi introdus după gratii, a fost prins. Individul acuzat de înșelătorie a fost găsit în Timișoara, la sfârșitul săptămânii trecute. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost depistat în nordul orașului, pe strada Holdelor. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au depistat

Aveti grija cine va abordeaza in parcari! Escroc in actiune prin Timisoara

Orașe diferite, oameni diferiți, aceeași poveste. Un tip de înșelăciune face victime prin parcările marilor centre comerciale din România. Personajul principal: un tânăr care cere bani de motorină, ca s-ajungă acasă! Apoi, evident, dispare. Sâmbătă, escrocul și-a încercat norocul și la Timișoara, însă degeaba.

Pensionari escrocati fara scrupule

Îi minţea, le lua banii şi le dădea, în semn de mulţumire, o plasă cu fructe. Un lugojean de 22 de ani a reuşit să păcălească mai mulţi bătrâni din Timişoara, după ce a mers din uşă în uşă să ceară ajutor pentru rude fictive care s-ar afla în spital. Tânărul nu şi-a încetat „activitatea” nici după ce a fost prins de poliţişti în luna aprilie a acestui an.

Top