Arhiva pentru eticheta: fair play

Concluzie de consilier judetean PNL: Bunul simt si atitudinea fair play in partid nu mai conteaza

Concluzie de consilier judetean PNL: Bunul simt si atitudinea fair play in partid nu mai conteaza

Să muncești mult și să vorbești puțin nu este o rețetă de succes în PNL Timiș. E concluzia la care a ajuns consilierul județean Marian-Constantin Vasile, care a postat pe Facebook un mesaj-acuzație voalată la adresa colegilor săi de partid. Liberalul nu vrea încă să dea nume, dar spune că nu a făcut acest gest din supărare sau frustrare.

Cristi Barbut, mic, dar agresiv! Poli este printre cele mai cuminti echipe din Liga I

Poli Timişoara este una dintre cele mai cuminţi echipe din Liga I şi ocupă locul 4 în clasamentul fairplay. Mai pașnici sunt doar cei de la Viitorul Ovidiu, CSMS Iaşi şi FC Voluntari. Cel mai agresiv fotbalist din lotul pregătit de Florin Marin, după numărul cartonaşelor primite, nu este un fundaş sau un mijlocaş central, ci unul dintre cei mai scunzi jucători din Liga I!

Tolerantul Robu il iarta pe Stoia cel lipsit de fair-play

Crede că viceprimarul Traian Stoia se ocupă de subiecte care nu-l privesc, dar nu se supără. Primarul Nicolae Robu se declară un om tolerant, deși consideră că Stoia nu știe să muncească în echipă și n-are nici fair-play. Ultima divergență dintre cei doi a plecat de la ideea transportului în comun gratuit.

Fair-play, please

Profilul suporterului de fotbal alb-violet pe varianta ASU Politehnica Timișoara nu este atât de simplist cum ar părea la prima vedere. Pentru că, la prima vedere și privită de la distanță, tifoseria CVUCS este una morală, nu este avidă de performanță cu orice preț, pune pasiune, ban pe ban pentru o echipă mică din liga a V-a și se bucură de o bună mediatizare în presa superficială.

Top