Arhiva pentru eticheta: filip stancu

Ce înseamnă să fii originar din Teleorman! Filip Stancu a primit o funcţie cu rang de secretar de stat în Guvernul Dăncilă

Ce înseamnă să fii originar din Teleorman! Filip Stancu a primit o funcţie cu rang de secretar de stat în Guvernul Dăncilă

Fostul şef al Poliţiei Rutiere Timiş, Filip Stancu, a fost numit marţi director general al Biroului Român de Metrologie Legală. Funcţia respectivă are rang de secretar de stat. Coincidenţă sau nu, într-o guvernare controlată de teleormăneni, Filip Stancu este originar taman din judeţul Teleorman.

Doi consilieri judeteni nou-nouti: Balint Petrescu si Filip Stancu

Consiliul Județean Timiș e pe cale să funcționeze, din nou, în formula completă. Aleșii par să fi împăcat și capra, și varza, astfel că și social-democrații, și liberalii sunt pe cale să-și întregească „garniturile”. Pompiliu Stanciu a fost votat director la Aviația Utilitară, funcție incompatibilă cu aceea de consilier județean.

Balint Petrescu sau Filip Stancu, in locul lui Sorin Cociobea la CJ? Bojin nu se grabeste

Locul lăsat liber în CJ Timiș de Sorin Cociobea este disputat acum între PSD și PNL. Deși ambele formațiuni au făcut cerere pentru acest post, situația rămâne în aer. Președintele Titu Bojin preferă să mai aștepte, ca să nu aibă parte de surprize neplăcute.

PSD-istul Filip Stancu se vrea sef la Politia Locala

Primăria Timișoara a scos la concurs luna trecută al treilea post de director adjunct la Poliția Locală. Funcția a fost creată încă din anul 2010, în timpul fostei administrații, dar abia acum s-a decis ocuparea ei. Asta, și în condițile în care actualul șef al Poliției Locale, Doru Spătaru, se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Vreti sa va alungiti partidul? Sunati la domnu’ dr. Filip

Așa e în natură de când lumea ca ursul cel blănos să mănânce oița cea frumos behăitoare, ca lupul cel fioros s-o mai “capseze” de fund pe vulpea cea vicleană, care la rândul ei a “tocat” la popândăi toată toamna. Nu prea auzi că ursul cel blănos l-a mâncat pe lupul cel fioros, dar dacă ajung să se calce pe labe prin același tufe de mure, precis o gheară de urs va rezolva obrăznicia lupului.

Jumatate din UNPR Timisoara s-a mutat la PSD!

Circa 800 de membri din UNPR Timișoara și-au schimbat carnetele de partid progresiste cu unele social-democrate. Operațiunea a fost coordonată de Filip Stancu, președintele organizației. La începutul acestei luni, Ion Răducanu, șeful UNPR Timiș, a încercat să-l demită pe Stancu din funcție, reproşându-i activitatea slabă.

Top