Arhiva pentru eticheta: militian

Editorial de Eugen Sasu

Ca la 20 de ani, fără griji și cu mulți bani! Dorel Cojan a obținut reangajarea în instanță: va fi repus pe funcția de milițian

Ca la 20 de ani, fără griji și cu mulți bani! Dorel Cojan a obținut reangajarea în instanță: va fi repus pe funcția de milițian

M-am săturat să tot scriu despre păcăleala în care s-a băgat Dominic Fritz când a ajuns primar, încercând să schimbe aparatul și funcționărimea „la bucată” într-o țară în care legislația e frate cu bugetarul mai ceva ca românul cu pădurea netăiată. La Chiș Culiță, directorul tehnic supermeșter, nu mai zic nimic. Acolo aproape că Fritz

Sa aibă Stoia ac pentru blana militianului Epure?

În absența primarului Nicolae Robu, plecat să posteze pe Facebook de la Mamaia, viceprimarul Traian Stoia și-a scos paloșul din dotare și a început să taie în carne vie. Încă nici nu atingea Robu nisipul lui Mazăre, că Stoia deja îl amenința pe unul dintre cei mai buni colaboratori ai primarului, Ioan Coriolan Gârboni. (Printre altele, partenerul edilului în straniul voiaj în Coreea). Apoi, nici n-a apucat cocoșul să cânte de trei ori, și Stoia a închis patru cluburi de fițe.

Fostul politist Ilie Bertea s-a bagat in Partidul Tomberon

Organizația Timiș a Partidului Poporului al lui „domnu’ Dan” a pus la cale, marți, o conferință județeană menită să valideze puciul de la centru care a condus la înlăturarea fostei echipe și numirea uneia noi împrumutate de la PD-L. Printre cei prezenți în sala de la CRAFT, unde a avut loc evenimentul, s-a numărat și fostul șef al Poliției Timișoara, Ilie Bertea.

Ce legatura au Ciuhandu si Ostaficiuc cu marlania ex-militianului Epure de la Heaven

Zilele trecute, în oraşul de cinci stele verzi Timişoara s-a întâmplat una dintre cele mai mari mârlănii auzite vreodată. O mojicie fără precedent nici măcar la Pleşcoi, Chitila sau Ciorogârla. O persoană cu handicap locomotor – nu contează sexul, nu contează faptul că a fost miss, contează că e om – a fost oprită la intrarea unui club din Timişoara.

Amintiri din „Epoca de aur” (VI): Filiera ceasornicarilor

În „Epoca de aur”, statul român, prin instituţiile subordonate, a găsit mereu cele mai ingenioase metode de a pune mâna pe valorile românilor. În România acelor vremuri, fiecare breaslă avea „oameni descurcăreţi”, implicaţi în tot felul de afaceri. O meserie aparte era cea de ceasornicar. Bebe Bucur povesteşte cum a dat, din întâmplare, peste un astfel de meşteşugar şi care au fost surprizele.

„Mai, ce blestem…”

„Măi, ce blestem o fi pe poporul ăsta de a ajuns, până la urmă, să aleagă între doi foşti comunişti?”. Vă amintiţi întrebarea retorică a lui Traian Băsescu din ultima confruntare televizată dinaintea turului II de scrutin din 2004.

Top