Arhiva pentru eticheta: fundatie

Facultatea de Chimie

A demarat construcția noului sediu al Facultății de Chimie din Timișoara/FOTO

A demarat construcția noului sediu al Facultății de Chimie din Timișoara/FOTO

Ultimii trei rectori care au condus și conduc Universitatea Politehnica Timișoara au luat parte, joi, la evenimentul de punere a pietrei de temelie a noii clădiri a Facultății de Chimie. Situată pe bulevardul Vasile Pârvan, locația va oferi la finalul lucrărilor condiții excelente de studiu pentru 650 de studenți. Lucrările la noul sediu al Facultății

poli

Nepotismul, fondurile europene si fotbalul merg mana-n mana la Dumbravita! Primarul Victor Malac si FRF stiu de ce

Federaţia Română de Fotbal şi Primăria Dumbrăviţa au pus de-o fundaţie pentru promovarea fotbalului. În joc sunt peste un milion de lei, bani proveniți din fonduri europene, dar şi niște terenuri puse la dispoziţie de primăria comunei timişene. Ce face efectiv fundația nu se știe, dar cu siguranță aduce bunăstare în familia… primarului Victor Malac.

Daruieste sarbatoare copiilor!

Copiii de la Kinderzukunft – Fundaţia Rudolf Walther – Filiala Timişoara se pregătesc pentru sărbătorile pascale. Ei încondeiază ouă şi confecţionează felicitări de Paşte, pe care le pun la dispoziţia companiilor interesate să aducă zâmbetul pe buzele micuţilor care provin din familii dezavantajate.

Mos Craciun cauta ajutoare

Vreți să-l ajutați pe Moș Crăciun, să aducă daruri unor copii mai puțin norocoși? Kinderzukunft – Fundația Rudolf Walther organizează, pentru al doilea an consecutiv, campania “Fii și tu Moș Crăciun!”.

Nemtii fac viata mai usoara pentru copiii din Lenauheim

Oamenii de la Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilităţi din Lenauheim trăiesc în fiecare clipă pentru a-i ajuta pe sărmanii care trăiesc în mediul rural. Fundaţia „Mâini tămăduitoare” este una dintre puţinele organizaţii neguvernamentale din ţară care îşi desfăşoară activitatea la sat.

Cursuri de la Aquademica

Fundaţia româno-germană Aquademica organizează noi cursuri în cadrul programei de pregătire profesională din domeniul apei. În 19 şi 20 mai va vea loc un seminar cu tema „Sistemul GIS pentru reţelele de apă şi de canalizare”, iar în perioada 8-10 iunie, primul modul din cursul „Tratarea apei potabile”.

Top