Arhiva pentru eticheta: fundatia pentru voi

teatru accesibil si categoriilor vulnerabile

Comunitatea timișoreană se îmbogățește cu un nou proiect cultural

Comunitatea timișoreană se îmbogățește cu un nou proiect cultural

Un nou proiect pentru comunitatea timișoreană vine din partea unui grup de inițiativă alcătuit din cinci tineri: Alina Fabri, Denisa Cocoroveanu, Denis Halasz, Ernest Slach și Otniel Floruț, membri ai Teatrului Portabil Timișoara, și este finanțat de Comisia Europeană prin Corpul European de Solidaritate. Theater Ability este un proiect de solidaritate, implementat cu ajutorul Asociației

coronavirus

Focar de coronavirus la Fundaţia “Pentru Voi”. Sunt 27 de focare active în Timiş

O organizație neguvernamentală din Timișoara, care oferă servicii sociale pentru persoane cu dizabilități intelectuale, este locul unde a apărut un nou focar de SARS-Cov-2. Conform Direcției de Sănătate Publică, șase beneficiari ai acestei organizații sunt infectați cu Covid-19. Este vorba despre Fundația „Pentru Voi”. În ultimele 24 de ore a fost închis focarul de la

alegeri Moldova

Peste 60 de oameni cu dizabilitati intelectuale si interdictie de vot, dar pe listele electorale!

Zeci de persoane cu dizabilităţi din Timiş, care au interdicţie de vot, se regăsesc pe listele electorale! Deci, practic, puteau să voteze liniștite. Asta au constatat reprezentanţii Fundaţiei „Pentru Voi”, care se tem că aceste persoane cu dizabilităţi intelectuale grave pot fi uşor influenţate să voteze.

Donati 2% din impozitul pe venit catre „Pentru Voi”

V-aţi imaginat vreodată cum este viaţa părinţilor care au copii cu dizabilităţi intelectuale? V-aţi întrebat cum se descurcă aceştia cu un copil care are nevoie de îngrijire permanentă? Pentru 200 de familii din Timişoara aflate în această situaţie, sprijinul esențial vine din partea Fundaţiei „Pentru Voi”. Fără niciun efort suplimentar, puteți da și voi o mână de ajutor.

Cel mai vechi film de animatie din lume ajuta Fundatia „Pentru Voi”

Fundaţia „Pentru Voi”, în colaborare cu Asociaţia Marele Ecran, organizează, la Filarmonica Banatul, un spectacol caritabil inedit. Cu această ocazie va fi prezentat cel mai vechi film de animație, „Aventurile Prinţului Ahmed”, cu o coloană sonoră originală, prezentată live.

Povestea unui faliment: „Pentru Voi”, saraca fundatie bogata / FOTO

Fundația „Pentru Voi”, singura care face asistență socială pentru adulții cu dizabilități intelectuale din vestul și sud-vestul României, este falimentară. Din cauza nerambursării banilor prin POSDRU, situația la nivel național este dramatică pentru mai multe organizații de acest gen. „Pentru Voi” are de primit, de la guvern, un sfert de milion de euro.

Concert caritabil, marca “Pentru Voi”

Fundația „Pentru Voi” și Facultatea de Muzică vă invită, joi seară, la un concert caritabil care va avea loc, de la ora 18, la Mansarda Bastion, str. Popa Șapca nr 1. Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor ajuta la construcția celui de-al treilea centru de zi al Fundației „Pentru Voi” – Centrul „Orizonturi Noi”.

Top