Arhiva pentru eticheta: gatit

Ce vraji a mai făcut candidatul tau?

Cu toate că mai sunt câteva zile pînă la debutul oficial al campaniei electorale, aproape toți candidații au furat startul. Mulți dintre ei și-au expus deja o parte din mărețele idei cu care vor să impresioneze electoratul. Unii au dat însă startul și la o campanie, să-i spunem, mai năstrușnică, dorind să-și etaleze neapărat ghidușele idei și inițiative.

„Rista de bucate”, triplu medaliata cu argint, la Cluj / FOTO

Cu trei medalii de argint se întoarce acasă Claudia-Romana Rista, care a reprezentat vestul României la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber. Evenimentul, certificat de World Association Of Chefs Societies (WACS), a avut loc în acest sfârșit de săptămână la Cluj. „A fost o provocare pentru mine, deoarece am avut parte de o jurizare

Bucatari in concurs, in Parcul Rozelor

Tentații nenumărate pentru papilele gustative, la sfârșitul săptămânii, la Timișoara. În Parcul Rozelor va avea loc cea de-a doua ediţie a competiţiei gastronomice Cupa Banatului, cea mai puternică întrecere culinară din vestul României.

Martisoare dulci cu Ama

Un nou atelier de bucătărit are loc în prima săptămână de martie. Posesoarea celui mai celebrul blog culinar timişorean, Ama Petriţan anunţă un atelier „irezistibil de dulce şi de colorat”.

Top