Arhiva pentru eticheta: gheorghe chivorchian

Gheorghe Chivorchian: Eu tin cu adevarata Poli!

Gheorghe Chivorchian: Eu tin cu adevarata Poli!

Care este adevărata Poli, ASU Politehnica sau ACS Poli? Gheorghe Chivorchian, fostul preşedinte al lui Poli Timişoara din era Marian Iancu în perioada în care clubul a avut cele mai bune clasări din istorie, a fost de acord să răspundă la această întrebare delicată.

Chivorchian: Le multumesc celor de la Poli daca s-au gandit la mine

Situaţia delicată în care se află Poli Timişoara la nivelul conducerii alimentează bursa zvonurilor în legătură cu numirea viitorului preşedinte. S-a vorbit despre city managerul Sabin Drăgoi, dar clubul a rămas fără preşedinte, după ce au fost mandataţi cu drept de semnătură Daniel Stanciu şi Ioan Miculaş.

In spatele afacerii „Fotbal pentru comunitate” din Dumbravita se afla Gheorghe Chivorchian si mana dreapta a lui Razvan Burleanu!

Când vine vorba despre accesarea de bani europeni, orice proiect arată excelent pe hârtie, dar mai greu este atunci când trebuie transpus în practică. Este şi cazul Fundaţiei „Fotbal pentru comunitate” din Dumbrăviţa, unde primăria din localitatea timişeană derulează un proiect din bani europeni în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal (FRF), în care, pompos exprimat în actele oficiale ale FRF, incluziunea socială este capul de afiş.

Chivorchian, suspendat din functia de la FRF

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a fost suspendat, marţi, din funcţie de preşedintele Răzvan Burleanu. Fostul președinte al lui Poli în perioada Marian Iancu a solicitat să fie suspendat, ca urmare a dosarului în care este cercetat penal pentru complicitate la abuz în serviciu de către DNA Timişoara.

Gheorghe Chivorchian, audiat la DNA Timisoara! Acuzatiile: abuz in serviciu si fals in inscrisuri

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a ajuns, sâmbătă dimineață, la DNA Timișoara. Fost președinte al clubului Poli în perioada Marian Iancu, el este audiat în dosarul în care procurorii anticorupţie investighează finanţarea ilegală a echipei de fotbal. Chivorchian este acuzat oficial de complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Marian Iancu hotaraste cu cine va vota ACS Poli la alegerile de la FRF

Reprezentanţii lui ACS Poli Timişoara au fost pe invers la alegerile pentru stabilirea preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Subalternii lui Florenţiu Staicu au votat cu Dumitru Dragomir, personaj de tristă amintire care nu a mai călcat pe arena „Dan Păltinişanu” de frica suporterilor timişoreni, în detrimentul lui Gino Iorgulescu. Timişorenii sunt pe cale să voteze contra curentului și la alegerile de la FRF.

Chivorchian a plecat cu coada intre picioare

Mâna dreaptă a lui Marian Iancu a părăsit corabia în derivă a Politehnicii Timişoara. Înaintea jocului cu CSM Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Chivorchian s-a confesat angajaţilor că pleacă de la Poli. Oamenii i-au cerut ca, înainte să plece, să rezolve problema salariilor restante pe ultima jumătate de an, dar Chivorchian a şters-o spre Piatra Neamţ.

Chivorchian nu a vrut sa dea pentru generatia 1994/1995 a LPS Banatul cat a platit pentru Sandu si Cojocnean!

Steliano Filip, Alin Roman, Andrei Vaştag, Darius Buia, Samuel Feraru, Alin Dobrosavlievici, Florin Aniţoiu sau Alexandru Birău sunt vârfurile unei generaţii de juniori crescuţi de Liceul cu Program Sportiv „Banatul”, considerată cea mai talentată a fotbalului românesc. Niciunul din aceşti juniori de mare perspectivă nu a ajuns la Poli Timişoara.

Ca la piaţă: Iancu vrea acum 1,8 milioane de euro de la bugetul local

Marian Iancu a emis un nou comunicat pe site-ul clubului, prin care face o propunere factorilor locali şi judeţeni. Conform acesteia, autorităţilor li se cere pentru început 1,8 milioane de euro, pentru sezonul în curs. Iancu a mai afirmat că BKP-ul este dispus să cedeze până la 50% din acţiunile clubului. “În conformitate cu discuţiile

Se pune de o revolta a jucatorilor la Poli Timisoara?

Nimic nu pare să meargă cum trebuie la Poli Timişoara. Jocul echipei lasă de dorit în partide cu formații de mijlocul clasamentului în liga a treia. Motivul pare să fie nu doar lipsa de inspiraţie a lui Valentin Velcea, ci şi realitatea financiară a clubului, care are repercusiuni dure asupra tuturor angajaţilor, inclusiv asupra jucătorilor.

Chivorchian „umbla” la contractele jucatorilor de la Poli

Gheorghe Chivorchian taie şi spânzură la Poli Timişoara. La prima vedere, disciplina pare să fie cuvânt de ordine la Poli, iar Chivorchian este cel care a instaurat-o în rândul jucătorilor şi angajaţilor din club. Nimeni nu spune că disciplina nu e de bun augur în orice grup, mai ales într-unul din care fac parte fotbalişti.

Top