Arhiva pentru eticheta: dorel demea

Dorel Demea il regreta pe Ovidiu Draganescu

Dorel Demea il regreta pe Ovidiu Draganescu

Fostul primar de Sînandrei, Dorel Demea, va fi instalat în funcţia de consilier judeţean PP-DD, la prima şedinţă a CJT. Demea şi-a făcut încălzirea pentru reintrarea în administraţie la conferinţa de presă a PP-DD Timiş.

De rasul curcilor: printr-o semnatura, prefectul Bacala l-a bagat la puscarie pe primarul din Sanandrei

La finalul săptămânii trecute, prefectul Mircea Băcală l-a demis din funcție cu mare tam-tam pe primarul comunei Sânandrei, Dorel Demea. Decizia semnată în acest sens de Băcală, mai degrabă un Păcală al administrației județene, frizează însă ridicolul, iar în limbaj juridic se numește „abuz în serviciu”.

Demea: „Am fost executat ca pe vremea lui Stalin”

Primarul PD-L de Sînandrei, Dorel Demea, susține că, din cauza organizației timișene a partidului, a justiției și a companiei Aton Transilvania, va fi exclus din viața publică pentru următorii trei. Curtea de Apel Timişoara a respins recursul primarului împotriva unei sentinţe a Tribunalului Timiş, prin care acesta fusese condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru abuz în serviciu contra intereselor personale.

Sanandrei, Onesti de judetul Timis

CS Sânandrei a scris istorie la ultimul campionat naţional pe echipe şi individual de gimnastică la juniori IV, care a avut loc la Buzău. Comuna timișeană a reuşit ceea ce nu a reuşit Timişoara: o medalie şi un loc onorabil între cele mai valoroase echipe de gimnastică din România.

Echipă de oină la Sânandrei

Comuna Sânandrei este singurul loc în care oina, considerată sportul naţional al românilor, este practicată la modul profesionist în judeţul Timiş. CS Sânandrei participă, de ceva timp, inclusiv la puţinele turnee naţionale de oină.

Top