Arhiva pentru eticheta: medalii

Multe medalii pentru micile gimnaste din Timișoara la Campionatul Național Școlar de Gimnastică Ritmică de la Oradea / FOTO

Multe medalii pentru micile gimnaste din Timișoara la Campionatul Național Școlar de Gimnastică Ritmică de la Oradea / FOTO

Micile sportive ale Clubului Sportiv Școlar (CSȘ) nr. 1 din Timișoara s-au întors cu medalii de la Campionatul Național Școlar de Gimnastică Ritmică care s-a desfășurat la Oradea.

Sapte medalii la Cupa Romaniei la badminton, pentru sportivii UVT

Primăvara aduce şi medalii pe bandă rulantă la badminton. Rezultate excepționale pentru sportivii de la CSU UVT, la Cupa României la badminton, competiție desfășurată la Bacău. Universitatea de Vest din Timișoara a reușit să se impună la nu mai puțin de patru probe din cele cinci disputate, bilanțul fiind de patru medalii de aur, una de argint și două de bronz.

Cele mai bune vinuri de la Vinvest 2016: cine sunt campionii / LISTA + FOTO

La Timișoara s-a muncit din greu, dar plăcut, la… alegerea celor mai bune licori intrate în concursul de vinuri de la Vinvest 2016. Specialiștii au testat, au gustat, au notat și au ales! De acum încolo, dacă veți cumpăra vreunul dintre aceste vinuri, veți ști că e unul de primă clasă.

CS Timisoara, patru medalii de aur la Cupa Ungariei la taekwon-do / FOTO

La Budapesta a avut loc, în ultimul weekend, Cupa Ungariei la taekwon-do, artă marțială tot mai practicată în utltima perioadă. La competiție au aparticipat 272 de sportivi din 12 țări. Lotul României a avut în componența sa practicanți de taekwon-do de la patru cluburi, printre care și CS Timișoara.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com