Arhiva pentru eticheta: grafitti

Nicolae „I’ll be back”

Frumos ar fi ca primarul Nicolae Robu să dea un exemplu din clasa conducătoare când va porni cu a sa poliție locală să amendeze proprietarii de imobile mâzgălite cu graffiti. După ce se va amenda ca edil pentru desenele de pe Spitalul de Dermatologie și alte stabilimente deținute de municipalitate, liberalul ar trebui să-i tragă o strașnică sancțiune colegului de alianță Titu Bojin.

Nu sunt destui politisti care sa prinda grafferii, primaria amendeaza proprietarii de case

Pe casa dumneavoastră apare un grafitti și nu-l curățați? O să vă sancționeze Poliţia Locală, iar amenzile pot ajunge chiar și la 1.500 de lei. Primarul Nicolae Robu știe că măsura va isca nemulțumiri, dar e convins că doar așa poate păstra o imagine curată a Timișoarei. Asta, pentru că niciodată nu vor fi destui polițiști care să vegheze la respectarea legii.

Umor de graffer: A plecat Ceausescu, a venit Robu

Băieții cu tuburile de vopsea și idei contra curentului s-au întors în forță. În mai multe locuri din Timișoara, inclusiv peste drum de penitenciar, pe ziduri au apărut „ștampile” deloc măgulitoare la adresa primarului Nicolae Robu. Chipul acestuia face pereche cu acela al „marelui împușcat” lângă un zid din Târgoviște, fostul dictator Nicolae Ceaușescu.

Top