Arhiva pentru eticheta: Guvernul Orban

motiune de cenzura

Matematic, există voturile pentru dărâmarea Guvernului Orban! Un fost PSD-ist s-a întors în partid

Matematic, există voturile pentru dărâmarea Guvernului Orban! Un fost PSD-ist s-a întors în partid

PSD a strâns, cel puţin pe hârtie, cele 233 de voturi necesare pentru debarcarea Guvernului Orban prin moţiune de cenzură. Şi asta după întoarcerea în partid a deputatului Georgian Pop.

autostrada

Vom avea parcări şi spaţii de servicii de calitate superioară pe autostrăzile din vestul României

Calitatea slabă a spaţiilor de servicii existente pe autostrăzile din România urmează să se schimbe, guvernul pregătind modificarea legislaţiei în domeniu. În prezent, benzinăriile instalate în aceste spaţii sunt clădiri provizorii, care oferă un număr limitat de servicii pentru cei care opresc aici.

Centura de Sud

Timişoara primeşte undă verde pentru realizarea despăgubirilor pe centura sud

Centura sud de ocolire a Timişoarei primeşte în sfârşit banii necesari pentru efectuarea exproprierilor de pe traseul şoselei de ocolire. Guvernul Orban a aprobat Hotărârea aferentă realizării operaţiunii. Se rezolvă în sfârşit problema exproprierilor de pe traseul centurii sud. Deţi proiectul avea desemnat un constructor de luni bune de zile, acesta nu se putea apuca

Editorial de Ino Ardelean

În căutarea DNA-ului pierdut. Proritate a Guvernului Orban

Numirea Guvernului Orban este doar o etapă din lungul drum al revenirii României la civilizaţie, la matca europeană. Un drum început la alegerile şi referedumul din 26 mai, când românii au trântit la vot partidul-stat PSD. Se poate chiar spune că totul a început şi mai demult, în iarna lui 2017, când sute de mii de români au ieşit în stradă împotriva Ordonanţei 13 date de Guvernul Grindeanu.

Top