Arhiva pentru eticheta: halloween

Halloween si antichitati, oferta de weekend la Iulius Mall

Halloween si antichitati, oferta de weekend la Iulius Mall

Ultimul week-end din luna octombrie înseamnă, la Iulius Mall, o petrecere de Halloween şi teatru de păpuşi, pentru copii, dar și două târguri: unul de antichităţi şi unul de blănuri şi marochinărie.

Pastorul baptist Ionel Tutac le stie pe toate: „Daca nu se intampla tragedia, sarbatoarea se termina in betii si orgii”

Pastorul Ionel Tuțac, liderul Bisericii Baptiste din vestul țării, are o teorie absolut șocantă despre tragedia din clubul Colectiv din București, care a dus până acum la decesul a 30 de tineri. Tuțac a fost un lider important al PDL Timiș, fiind și consilier județean timp de două mandate din partea aceluiași partid.

De Halloween, tinerii ACL i-au alungat din sat pe Ponta, Nastase si Dragnea! / FOTO

Organizația de tineret ACL Timiș și-a pus în gând să scape țara de politicieni precum Victor Ponta, Adrian Năstase, Ion Iliescu sau Gabriela Vrâceanu-Firea. Dar, pentru că nu pot face acest lucru în realitate, tinerii liberali și democrat-liberali au decis să pună la cale măcar o scenetă de Halloween.

Vampiri si coliva, in Bugar’d / FOTO

Colivă gratis, punch din partea casei, Bloody Mary la seringă, animatoare și asistente cu pansamente. Pe plasmele din club au rulat fără oprire secvențe celebre din cele mai cunoscute filme de groază. De pe mese au zâmbit crunt dovleci sculptați, iar lumina lumânărilor a făcut atmosfera și mai înspăimântătoare.

In Le Cinema, ca intr-un film horror

Într-o noapte cu o oră mai lungă, era păcat să stai acasă, singur cuc. Așa că de ce să nu-ți pui costumul de magician/gheișă/vampir și să iei drumul clubului preferat? Așa și-au spus și timișorenii care au luat cu asalt Le Cinema, unde s-a dezlănțuit un party cu adevărat de groază.

Party de speriat la Bugar’d

Dacă e Halloween, nu contează că e luni! Așa că, de la ora 21,30, sunteți invitați la Bugar’d, pentru o petrecere tematică. Organizatorii se laudă că oferta include, la capitolul gratuități, Bloody Mary la seringă (!!), din partea casei, dar și… colivă, pentru cei amatori de senzații tari gastronomice.

Adunare de groaza, la Heaven Studio / FOTO

Înfricoșătoare, amuzantă, atrăgătoare, nebună – așa a fost noaptea de sâmbătă în Heaven Studio. Așa cum era de așteptat, aici a avut loc o petrecere de Halloween absolut demențială. Vampiri, vrăjitoare, diavoli, mirese sau preoți s-au întâlnit și și-au făcut de cap. Petrecăreții au dat dovadă de o imaginație debordantă în ceea ce privește machiajele

Halloween after-hours / FOTO

Petrecerea de vineri de la clubul Zambara a început la ora 2. Cei care au venit în bastion au intrat imediat în atmosfera tematică a distracției nocturne, care a fost, se putea altfel, Halloween-ul. Petrecăreții care au venit fără măști au fost pictați pe fețe încă de la intrare.

Top