Arhiva pentru eticheta: motociclisti

31 de motocicliști amendați de Poliția Rutieră Timișoara

31 de motocicliști amendați de Poliția Rutieră Timișoara

În cadrul unei razii printre motocicliști, care a durat șase ore, polițiștii au dat 31 de amenzi. Miercuri, în intervalul orar 20:00-04:00, polițiștii Biroul Rutier Timișoara au organizat o acțiune care a avut ca obiectiv prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse de către conducătorii de motociclete care nu respectă legislația rutieră. La acțiune au participat

Comunitatea motocicliștilor timișoreni

Comunitatea moto timișoreană își strânge din nou rândurile pentru a semnala existența motocicliștilor în trafic

Comunitatea moto timișoreană își strânge rândurile pentru tradiționala paradă anuală care își propune să tragă un semnal de alarmă asupra prezenței motocicliștilor în trafic. Campania Moto Anti-Accidente Timișoara 2019 va avea loc la Timișoara, sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 12.00. „Salutare, prieteni pe două roți! Ne revine plăcerea să vă invităm la ediția anuală

Demonstratii pe motocicleta, in fata catedralei si a primariei. Traficul va fi inchis

Cei mai buni motocicliști vor face demonstrații în centrul Timișoarei, în fața primăriei și a catedralei. RotaMoto, cel mai mare eveniment stradal de acest gen din ultimii 25 de ani, este programat duminică, 27 august. Vor fi instituite restricții de trafic.

Motociclete si esarfe roz, pentru Help25 / FOTO

Panglici roz și motociclete – o combinație destul greu de imaginat, dar absolut posibilă, dacă scopul e nobil. Așa a fost sâmbătă, la Timișoara, unde motocicliştii au luat cu asalt străzile. Accesoriul obligatoriu: panglica roz, arborată cu mândrie de fiecare motocicletă care a participat la parada „Route 25”. Totul, în sprijinul unuia dintre cele mai ambițioase proiecte începute în ultimii ani în orașul de pe Bega.

Moș Crăciun vine și cu motocicleta

Asociația Timișoara Bikers desfăşoară, astăzi și mâine, cea de-a patra ediție a campaniei „Mos Crăciun vine cu motocicleta!”. În cadrul acesteia, motocicliștii, purtând costume de Moș Crăciun, vor duce cadouri copiilor mai puțin favorizați de soartă, iar mâine vor porni în tradiționala paradă.

Top