Arhiva pentru eticheta: le cinema

Le Cinema, la un an / FOTO

Le Cinema a împlinit un an, așa că s-a pus la cale o petrecere aniversară de toată frumusețea. “Ingredientele” serii: sâni la vedere, animatoare și multă muzică. Clubul din Parcul Poporului a adunat sâmbătă seara sute de petrecăreți.

Delia, in Le Cinema / FOTO

“Filmul” rulează mai departe, tot mai atrăgător pentru timișorenii care iubesc petrecerile din cluburi. Le Cinema a adus-o, sâmbătă seară, pe Delia Matache, pentru o “coloană sonoră” cât mai antrenantă, care să întrețină buna dispoziție și să scoată lumea pe ringul de dans.

Megaparty cu Nick Warren / FOTO

Super distracție în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Le Cinema. Invitatul special al serii a fost DJ-ul britanic Nick Warren, care a avut grijă de întreținerea bunei dispoziții până spre dimineață. Petrecăreții n-au avut timp nici să se respire, muzica fiind perfectă pentru dansat cât te țin picioarele.

Noapte incendiara in Le Cinema / FOTO

Cei care iubesc muzica electronică au avut parte, vineri, de un party pe cinste, cu unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Ibiza. Jose Maria Ramon a mixat în Le Cinema până dimineața devreme. Zecile de oameni adunați în clubul din Parcul Poporului au avut o noapte de neuitat.

In Le Cinema, ca intr-un film horror

Într-o noapte cu o oră mai lungă, era păcat să stai acasă, singur cuc. Așa că de ce să nu-ți pui costumul de magician/gheișă/vampir și să iei drumul clubului preferat? Așa și-au spus și timișorenii care au luat cu asalt Le Cinema, unde s-a dezlănțuit un party cu adevărat de groază.

Party in Le Cinema

Le Cinema, selectul club din Parcul Poporului, atrage ca un magnet. Redeschis săptămâna trecută, pentru un nou sezon plin de evenimente, Le Cinema a fost plin ochi și sâmbătă seară. Distracția a fost la cote ridicate, la întreținerea unei atmosfere speciale contribuind din plin atât cocteilurile, cât și muzica,

White party in Le Cinema

Clubul Leo Young Spirit Timişoara a organizat, joi seară, o petrecere în scop caritabil. Timişorenii cu suflet mare au fost invitaţi să întindă o mână de ajutor copiilor de la orfelinatul din Checea.

Top