Arhiva pentru eticheta: horea

Fely, Horea si Florin s-au intors in Eve Fashion Lounge / FOTO

Fely, Horea și Florin au înfruntat ninsoarea de afară și au susținut, vineri seară, un concert impecabil, în deschiderea lunii februarie de la Eve Fashion Lounge. La fel de curajoși au fost și cei care au vrut s-o asculte pe talentata artistă, care adună de fiecare dată un public numeros la concertele sale.

Cafe Colt revine / FOTO

După mai bine de un an, Café Colț se redeschide. Vineri noaptea, noii acționari ai localului au dat o petrecere cu tematică retro, pentru prieteni, ca să sărbătorească terminarea lucrărilor. Cei care s-au ocupat de întreținerea atmosferei au fost Fely, Horea și Florin, care nu s-au dezmințit nici de această dată.

La multi ani, Fely, Horea si Florin! / FOTO

“Happy 1 Year for Number 1 Band” – așa s-a intitulat concertul aniversar susținut, sâmbătă seară, de Fely, Horea și Florin în People Caffe. Primitoarea cafenea timișoreană a fost plină până la refuz de prietenii și de iubitorii trupei care a sărbătorit un an de existență. Interpretarea impecabila și vocea pătrunzătoare a lui Fely i-au făcut pe cei mai sensibili să scape o lacrimă… de fericire.

Top