Arhiva pentru eticheta: iacob chisarau

A omorat trei oameni si a fost condamnat si pentru coruptie, dar e liber

A omorat trei oameni si a fost condamnat si pentru coruptie, dar e liber

Pe 6 mai 2011 a omorât trei oameni după o depășire criminală, apoi a fost acuzat de corupție, iar acum e liber. Iacob Chișărău, fostul director al Moldomin SA, a fost condamnat în două dosare diferite, dar a scăpat de pedeapsă. Asta, fiindcă are peste 60 de ani și a fost liniștit în penitenciar.

Accidentul in care Iacob Chisarau a ucis trei tineri a fost uitat de justitie

În mai 2011 a omorât trei oameni, iar acum doarme liniștit. Pe dosarul în care Iacob Chișărău, directorul Moldomin, urmează să fie judecat pentru ucidere din culpă se așterne praful. Apărarea invocă motive medicale, expertiza accidentului așteaptă la rând, iar familiile victimelor sunt la capătul puterilor.

Vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, retinut pentru trafic de influenta

Vicepreședintele Curții de Apel Timișoara, Nicolae Cătălin Șerban, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, vineri, Curții de Apel București, cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Vicepresedintele Curtii de Apel, ridicat de DNA pentru spaga

Vicepreședintele Curții de Apel Timișoara și soția sa au fost ridicați de DNA pentru o șpagă de 50.000 de euro. La audieri a ajuns și şeful Poliţiei Moldova Nouă, precum și directorul fostei exploatări miniere de la Moldova Nouă. Banii erau destinați „rezolvării” dosarului unui accident în care omul de afaceri a ucis trei persoane.

Top