Arhiva pentru eticheta: iecea mare

PNL Timiş le cere liderilor PSD Timiş să-l excludă din partid pe primarul din Iecea Mare

PNL Timiş le cere liderilor PSD Timiş să-l excludă din partid pe primarul din Iecea Mare

Liderii PNL Timiş le cer omologilor din PSD să-l sancţioneze pe primarul comunei Iecea Mare, Liviu Tomulea, menţionând că soluţia cea mai bună ar fi excluderea acestuia din partid. Ediul PSD-ist este acuzat că i-.a bătut pe doi membri PNL, dintre care unul este consilier local. Doi membri  PNL au ajuns la spital după ce

În Timiş, disputa de idei între PSD şi PNL s-a transformat în corecţie cu parul. Primarul social-democrat din Iecea Mare l-a snopit în bătaie pe un consilier liberal

Doi membri PNL din Iecea Mare, dintre care unul consilier local, au ajuns la spital după ce au fost bătuţi de primarul PSD, Liviu Tomulea. Unul dintre ei are coastele rupte, altul fractură de piramidă nazală. Pentru a-i disciplina pe cei doi, primarul, care este şi vicepreşedinte al PSD Timiş, s-a folosit de un par.

Scandal pe pasune la Iecea Mare! Amenajamentul pastoral i-a adus la cutite pe primar si viceprimar

După ce aproape că s-au luat la bătaie în ziua alegerilor prezidențiale din 2014, viceprimarul și primarul din Iecea Mare sunt din nou la cuțite. „Vicele” îl acuză pe primar că refuză să împartă pășunea crescătorilor de animale. Pe de altă parte, edilul șef susține că a întocmit hârtiile de care era nevoie pentru împărțeală, iar de aici încolo nu mai e treaba lui.

La Iecea Mare, primarul si viceprimarul se cearta, iar comuna ar putea pierde 200.000 de euro / UPDATE: Primarul afirma ca nu are nimic impotriva proiectului

Scandalul de la Iecea Mare continuă și după terminarea campaniei electorale. După alegerile din noiembrie 2014, când Klaus Iohannis a obținut mai multe voturi decât Victor Ponta, primarul social-democrat și viceprimarul liberal aproape că s-au luat la bătaie. Cei doi nu reușesc să se înțeleagă însă nici când este vorba despre proiecte comunitare. Liberalul susține că, din cauza primarului, comuna ar putea pierde 200.000 de euro.

Razboaie electorale la Iecea Mare: primarul si viceprimarul nu-si vorbesc de peste o luna

Primarul social-democrat și viceprimarul liberal din Iecea Mare nu-și vorbesc de mai bine de o lună. După primul tur al alegerilor prezidențiale, când candidatul ACL i-a luat fața celui susținut de PSD, cei doi au fost la un pas să se ia și la bătaie. Liberalul Sorin Drăgan spune că nu va ceda în fața agresivității primarului Liviu Tomulea, pe care îl suspectează de mai multe ilegalități.

Impuscaturi pe pasune, la Iecea

Două persoane au ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, în urma unui scandal cu împușcături, izbucnit la Iecea Mare. Din primele informații a rezultat că fiul proprietarului unei pășuni a tras cu arma pe care o deținea legal asupra unui cioban care intrase cu oile pe terenul acestuia.

Top