Arhiva pentru eticheta: checea

3 pentru o primarie: sunt alegeri la Checea

În 5 noiembrie au loc alegeri parțiale de primar în 16 de localități. Este un singur oraș, Deva, și 15 comune, printre care și Checea, al cărei fost edil șef a încetat din viață la finele lunii mai. La Checea sunt 3 candidați care se luptă pentru primărie, iar în campanie au fost acolo și Traian Băsescu, și Ludovic Orban.

Pentru voturi, Basescu le promite romilor din Checea ajutoare sociale si… Wi-Fi

Ce-a ajuns fostul președinte al României, cel care vorbea că prea mult se încurajează nemunca în țara nostră? Nici mai mult, nici mai puțin decât să promită ajutoare sociale pentru țiganii și cei fără chef de muncă din Checea, comună unde vor avea loc alegeri peste o săptămână. Evident, contra voturi.

Votul la alegerile locale

PNL Timis are candidat la Primaria Checea. Robu: Avem obligatia morala sa castigam

Pe 5 noiembrie, în comuna Checea au loc alegeri de primar. Este a doua localitate din Timiș în care este programat, în acest an, un astfel de scrutin, după decesul edilului șef aflat în funcție. PNL vrea să câștige din nou această primărie, pe care o are în „portofoliu” din anul 2004.

Cainii care au sfasiat un copil la Checea ”nu sunt agresivi”

Proprietarul fostului CAP din Checea, ai cărui câini aproape că au omorât un băiețel de șase ani, nu intenționează să scape de aceste animale. El spune că are nevoie de pază, pentru a împiedica furturile. Medicii nu pot spune încă dacă micuțul va supraviețui, dar, dacă va trece de faza critică, el va sta luni bune în spital.

Copil atacat de caini, la Checea

Un copil de șase ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost sfâşiat de o haită de câini. Băiatul se juca în curtea grădiniţei din Checea. Bunica sa trebuia să vină după el să îl ia, însă a întârziat.

Dosar penal la 14 ani!

Un adolescent care abia împlinise vârsta primei cărți de identitate a fost depistat de poliţişti conducând maşina tatălui său în localitatea Checea din Timiş. S-a ales cu dosar penal, la fel ca și adultul care îi lăsase vehiculul pe mână.

Top