Arhiva pentru eticheta: inlocuitor

PNL inca nu a decis cine ia locul lui Robert Kristof in CL Timisoara

PNL inca nu a decis cine ia locul lui Robert Kristof in CL Timisoara

PNL are, până la viitoarea ședință de plen, un consilier în minus. Robert Kristof a devenit administrator public, dar liberalii încă nu l-au desemnat pe cel care îi va lua locul în CL. O decizie va fi luată în zilele următoare. Va fi a doua modificare a componenței consiliului local, de la alegerile din iunie.

Bojin nu cauta alt consilier, dar crede ca sunt „suficient de multi” cei care-l iubesc

Președintele CJ Timiș, Titu Bojin, nu se grăbește să caute un înlocuitor pentru fostul său consilier, Stelu Iordache. Acesta a demisionat săptămâna trecută, motivându-și decizia prin nivelul scăzut al salariului pe care îl primea. Oricum, Bojin nu crede că ar avea prea mult de căutat.

Dupa plecarea lui Ostaficiuc, Robu se tine departe de „bucataria” PDL

La o săptămână după ce Constantin Ostaficiuc a demisionat din funcția de președinte al PDL Timiș și copreședinte al noului PNL Timiș, se caută încă un succesor. S-au vehiculat mai multe nume, dar nimic oficial. Un lucru este cert: liberalul Nicolae Robu nu vrea să se implice în acest demers.

Robu cauta inlocuitor pentru Grindeanu, la ACS Poli

La mai bine de un an de când nu mai este consilier local, Sorin Grindeanu va fi înlocuit din postura de reprezentant al CL Timișoara în consiliul director al lui ACS Poli. Primarul Nicolae Robu spune că efectiv a scăpat din vedere această schimbare și afirmă că nu s-a gândit încă la numele înlocuitorului.

Top