Arhiva pentru eticheta: fc vaslui

Poli, ca si salvata de la retrogradare prin neacordarea licentei unor echipe din Liga I

Poli, ca si salvata de la retrogradare prin neacordarea licentei unor echipe din Liga I

Neacordarea licenţei unor echipe din Liga I pentru sezonul viitor poate fi salvarea certă de la retrogradare pentru Poli Timişoara, chiar dacă trupa pregătită de Dan Alexa va termina pe loc retrogradant. Intrată serios în hora retrogradării după insuccesul cu Universitatea Cluj, Poli Timişoara are toate şansele să continue în Liga I şi sezonul viitor.

Rotariu lasa fotbalul lui Lata, pentru Liga lu’ Mitica

Dragostea trece prin stomac şi când vine vorba despre fotbal. Iosif Rotariu, simbolul Politehnicii Timişoara, este ca şi plecat la FC Vaslui, unde urmează să devină secundul lui Gabi Balint. Plecarea lui Iosif Rotariu vine tocmai înaintea derby-ului pe care echipa din eşalonul cu numărul cinci îl va susţine în faţa echipei din Racoviţa.

Velcea, ofertat de o echipa de top din Romania!

Promovarea cu Poli în prima ligă şi începutul bun de campionat cu noua Poli Timişoara l-au făcut pe tehnicianul Valentin Velcea să intre în atenţia unor echipe din primul eşalon. Dacă în urmă cu mai bine de o lună a fost dorit pe banca Universităţii Cluj, marți, pe adresa lui a venit o propunere din partea unei echipe care se bate la titlu.

Stefan Nikolic lasa Steaua lui Becali pentru o echipa importanta din Liga I

Stefan Nikolic este ca şi plecat de la Steaua Bucureşti. Două echipe importante din Liga I sunt cu ochii pe el, dar vor trebui să negocieze şi cu Marian Iancu. Atacantul a fost cedat la Steaua de Poli Timişoara în vara lui 2011, pentru o perioadă de un an, cu opţiune de cumpărare, în cazul în care Nikolic ar fi confirmat.

Victoria lanului de porumb asupra cuibului de viespi

Aseară, după Dinamo – Vaslui, îl sun pe un prieten. Dinamovist. Da, știu, asta e, nimeni nu-i perfect… Săracu’… Sărac, sărac, da’ înainte ’89 și chiar și după, a câștigat ceva titluri de campion în Românica… Ce credeți, mi-a răspuns? Nu, normal. Și eu care sunasem să-l felicit pentru performanța lu’ Dinamo. De bun simț, nu?

Cum s-a facut transferul lui Luchin la Dinamo in detrimentul Vasluiului?

Transferul lui Srdjan Luchin de la Poli la Dinamo trezeşte şi acum multe controverse, mai ales după ce finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a reclamat faptul că jucătorul timişorean a semnat şi cu echipa sa. În anturajul fotbaliştilor de la Poli circulă însă o versiune total diferită faţă de ceea ce s-a scris până acum prin ziare. Neavând date concrete, ne limităm să punem unele întrebări.

Luchin, cadou de nunta pentru Cristi Borcea?

Adrian Porumboiu, finanţatorul lui FC Vaslui, susţine că Srdjan Luchin este jucătorul formaţiei moldovene în acte. „Luchin a fost selecţionat? Foarte bine! Înseamnă că şi FC Vaslui are un jucător la prima reprezentativă de fotbal”, a declarat, pentru sport.ro, Adrian Porumboiu. Finanţatorul moldovenilor a precizat că, în ciuda contractului semnat cu echipa sa, nu îi

Luchin nu a vrut sa latre si a ales FC Vaslui

Bănăţeanul Srdjan Luchin nu a ajuns la un acord cu Dinamo, ci a preferat să semneze cu altă echipă importantă din campionatul românesc. FC Vaslui, aşa cum www.debanat.ro a anunţat în data de 10 august, este echipa care şi-a asigurat serviciile proaspăt internaţionalului român.

Top