Arhiva pentru eticheta: invatare

Sansa la educatie pentru cei aflati dupa gratii! Fosti detinuti englezi le vin in ajutor

Sansa la educatie pentru cei aflati dupa gratii! Fosti detinuti englezi le vin in ajutor

Deținuții din penitenciarele din zona de vest a țării vor avea parte de o nouă șansă la educație. Totul se datorează unui program care va perfecționa educatori care vor ajunge în centrele de detenție. Proiectul are și parteneri europeni, inclusiv din Marea Britanie. Unul dintre cei implicați în proiect este Garry, un profesor englez, fost deținut.

Subprograme LLL – CONTINUARE

Încheiem prezentarea subprogramelor din cadrul Programului de Învăţare pe tot Parcursul Vieţii cu cele patru activităţi cheie: cooperare strategică şi inovaţie în învăţarea pe tot parcursul vieţii, limbi străine, dezvoltarea conţinuturilor pe baza TIC, diseminarea şi exploatarea rezultatelor.

Invatare pe tot parcursul vietii – subprogramele Comenius si Grundtvig

Programul Comenius se concentrează pe primul nivel al învăţământului: preşcolar, primar şi secundar. Obiectivele programului sunt dezvoltarea cunoaşterii şi înţelegerii diversităţii culturale şi lingvistice europene în rândul elevilor şi al personalului didactic şi sprijinirea elevilor pentru a dobândi competenţele şi abilităţile necesare dezvoltării personale pentru integrare profesională şi cetăţenie activă la nivel european.

Top