Arhiva pentru eticheta: lene

Nu DNA blocheaza Romania, ci incompetenta si hotia

Vreau să schimbăm o anumită atmosferă de suspiciune, de reclamații, de plângeri, de dosare. Nu știu cum e la universități, dar la Guvern nu mai semnează nimeni absolut nimic. Că dacă nu te-a luat Curtea de Conturi, te-a luat ANI, dacă nu te-a luat ANI, te-a luat DNA. Și atunci cel mai simplu, cine nu muncește nu greșește.

Strict secret, in ciuda legii: consilierilor locali le e lene sa faca rapoarte de activitate

Dacă vreți să aflați ce au făcut în folosul dumneavoastră consilierii locali pe care i-ați desemnat să vă reprezinte, n-aveți nicio șansă. În doi ani de legislatură, un singur ales local a catadicsit să depună un raport de activitate, și asta numai pentru 2012! Totul, într-o sfidare a legii care îi obligă să facă astfel de rapoarte.

Asa grait-a Obi Wan Kenobi

N-au adus niciun sfanț pentru Timișoara sau Timiș. Nu și-au legat numele nici de cel mai insignifiant proiect. (Așa șturlubatic cum e, Alin Popoviciu măcar și-a legat numele de vrăjitoare și ghicitori în stele.) În momentul votării bugetului n-au produs niciun amendament pentru colegiile unde au fost votați. Nici măcar declarații politice sau interpelări privind Timișul sau Timișoara n-au fost în stare să producă.

Top