Arhiva pentru eticheta: marcel suciu

Asa grait-a Obi Wan Kenobi

N-au adus niciun sfanț pentru Timișoara sau Timiș. Nu și-au legat numele nici de cel mai insignifiant proiect. (Așa șturlubatic cum e, Alin Popoviciu măcar și-a legat numele de vrăjitoare și ghicitori în stele.) În momentul votării bugetului n-au produs niciun amendament pentru colegiile unde au fost votați. Nici măcar declarații politice sau interpelări privind Timișul sau Timișoara n-au fost în stare să producă.

„Iepurele” Blaga si „testoasa” Suciu

Convins de Constantin Ostaficiuc și Alin Popoviciu, președintele național al PDL, Vasile Blaga, a venit să candideze pe colegiul senatorial de Sânnicolau Mare. I s-a spus că e doar o formalitate câștigarea acestui colegiu și nu va fi nevoit să facă absolut nimic. E arhisuficient renumele de Buldog, pentru a-i impresiona la maximum pe alegători, care vor da buluc la urne pentru a-și pune ștampila pe candidatul ARD.

Matei Suciu: „Blaga nu ma bate decat daca apeleaza la tertipuri”

La București, lucrurile s-au stabilit de mult timp: Ilie Sârbu și Vasile Blaga trebuie să fie senatori de Timiș. Cum nu pot să candideze singuri, PDL și PSD le-au găsit niște sparring partneri. Sacrificați de partidele lor, sunt oamenii care acceptă cu zâmbetul pe buze să piardă pentru ca șefii lor să câștige. Sunt loserii de serviciu ai PSD și PDL. Azi, Matei Suciu.

Top