Arhiva pentru eticheta: liga campionilor

mav sports

Ce începe bine, se termină rău! Mav Sports, eliminată la lovituri de departajare în Liga Campionilor

Ce începe bine, se termină rău! Mav Sports, eliminată la lovituri de departajare în Liga Campionilor

Liga Campionilor la minifotbal se dispută în aceste zile la Rimini, în Italia. România participă cu două echipe la cea mai importantă competiție a cluburilor în această disciplină, Mav Sports Timișoara și Nova Vita Târgu Mureș.

MAV Sports este în Italia unde încearcă să își păstreze trofeul Ligii Campionilor

Cea mai importantă competiție europeană din lumea minifotbalului se desfășoară în aceste zile în Italia, la Rimini. Vorbim despre Liga Campionilor, competiția la care participă doar cele mai bune echipe de pe continent. Printre ele și Mav Sports Timișoara, nimeni alta decât campioana en-titre, titlu câștigat la Terme Catez în Slovenia, anul trecut. Echipa bănățeană

mav sports

Liga Campionilor vine la Timișoara! MAV Sports, cea mai bună echipă din Europa la minifotbal

Campioana ţării la minifotbal, MAV Sports Timişoara, a reuşit să îşi adjudece şi cel mai important trofeu la nivel de cluburi european, Liga Campionilor. Bănăţenii s-au impus la Terme Catez în Slovenia, după o finală 100% românească, împotriva celor de la Coriolan Bacău.

informatica

Fără probleme. Informatica merge în grupele Ligii Campionilor la futsal!

Grupa H preliminară a Ligii Campionilor la futsal a ajuns astăzi la un deznodământ dorit de organizatorii turneului, Informatica Timișoara. Deși la un moment dat situația echipei era incertă și nu se știa dacă gruparea bănățeană, care a câștigat ultimele patru trofee naționale puse în joc la rând, își va continua activitatea, iată că băieții lui Robert Lupu au trecut la un alt nivel.

Doar un pas până în grupele Champions League pentru Informatica

Campioana României la futsal, Informatica Timisoara, mai un singur hop de trecut pentru a ajunge în grupele principale din Futsal UEFA Champions League. După o victorie clară cu scorul de 9-2 in primul meci al grupei preliminare H in fața campioanei Turciei, Osmanlispor, Informatica Timișoara va juca pentru calificarea în faza următoare cu FC Lynx, campioana Gibraltarului.

Top