Arhiva pentru eticheta: Liga Nationala handbal

poli constanta

Poli câștigă un derby cu multe orgolii contra Constanței

Poli câștigă un derby cu multe orgolii contra Constanței

Etapa a 22-a a fost cu „scântei” pentru Poli care era obligată să câștige în Liga Zimbrilor, la handbal masculin, contra puternicei echipe din Constanța, ca să rămână în lupta pentru accederea în play-off. După un meci „nebun”, scăpat însă din mână de brigada de arbitri, gruparea bănățeană a învins meritat echipa dobrogeană cu 23-21 (9-11).

SCM Poli handbal

SCM Poli pierde clar la Bucureşti cu CSM şi tremură pentru locul de play-off

Unul din jocurile interesante ale etapei a 21-a din Liga Zimbrilor la handbal masculin s-a disputat în Sala Rapid din capitală, acolo unde CSM Bucureşti a întâlnit SCM Poli Timişoara. După o primă repriză foarte echilibrată, balanţa s-a înclinat în partea secundă spre formaţia gazdă, care s-a impus în cele din urmă clar, 28-19 (13-11).

Poli - Vaslui

În sfârșit, fără emoții! SCM Poli a trecut la pas de Vaslui

Seriozitatea de care vorbea antrenorul bănățenilor, Pero Milosevic, înaintea partidei Poli – Vaslui a fost cum era de așteptat, cheia jocului. Violeții nu și-au tratat de sus adversarul, au fost serioși, și-au văzut de treabă și s-au descătușat după pauză. Poli a învins Vasluiul cu 36-27 și va reveni în primele opt echipe după jocurile etapei 20.

Poli - Turda

Eșec în ultima secundă pentru Poli, care pierde din mâna unui fost jucător

Din derby în derby, din eșec dureros în eșec dureros. Prim-divizionara de handbal SCM Poli a început seria partidelor oficiale la mijlocul acestei săptămâni, pierzând la mare luptă meciul de la Baia Mare, 31-33. Tot la mare luptă, chiar mai mult, dramatic, a pierdut Poli astăzi, pe teren propriu cu Potaissa Turda. A fost 24-25 după un final în care gazdele nu s-au regăsit, iar fostul polist Dragas a marcat pentru ardeleni pe sirenă.

scm poli handbal

Eșec pe semicerc pentru SCM Poli după șapte victorii la rând

SCM Poli deschide sezonul oficial din 2020 cu o înfrângere, venită însă după un meci bun. Gruparea viola era într-o serie activă de șapte victorii la rând, meciuri de campionat plus Cupă (5+2), însă s-a recunoscut învinsă în derby-ul Vestului de la Baia Mare. A fost 33-31 rezultat final, după 14-13 la pauză, venit la capătul unui meci intens.

Top