Arhiva pentru eticheta: lista rusinii

Buzău și Ripensia pe lista rușinii. Pedepsite cu 0-3 pentru că au folosit jucători aflați în stare de suspendare

Buzău și Ripensia pe lista rușinii. Pedepsite cu 0-3 pentru că au folosit jucători aflați în stare de suspendare

Având în vedere că se cred echipe profesioniste, Buzăul și Ripensia au dat o mare lovitură de imagine… negativă. Ambele grupări au folosit în prima etapă din play-out jucători suspendați. Ripensia a pierdut pe teren meciul cu FC Brașov cu 2-3, dar va rămâne în anale scorul de 0-3, după ce jucătorul Mitrov a fost

mihaela mircea

Lucrati in Primaria Timisoara si intarziati? O sa afle tot Facebookul!

Primăria Timișoara mai marchează o premieră, și tot pe rețelele de socializare. De acum, cei care întârzie la serviciu vor fi trecuți pe „panoul de rușine”, pe pagina de Facebook a așa-numitei televiziuni a municipalității! UPDATE: Unul dintre „întârziați” este în concediu de odihna, iar altul a dispărut între timp de pe listă.

Traseistii Barna si Dugulescu, pe „lista rusinii”

La fel ca în preajma scrutinurilor electorale precedente, Alianța pentru o Românie Curată a venit în sprijinul alegătorilor, publicând mai multe liste cu candidați care ridică semne de întrebare. Pentru alegerile din 9 decembrie, au fost publicate până acum, două „liste negre”. Prima i-a cuprins pe așa-zișii candidați imobiliari, iar a doua pe candidații traseiști, unde sunt incluși toți cei care au la activ cel puțin trei partide.

Top