Arhiva pentru eticheta: lucia pirvu

Lucia Pîrvu, directorul VinVest Timișoara – a plecat dintre noi

Lucia Pîrvu, directorul VinVest Timișoara – a plecat dintre noi

Lucia Pîrvu, organizatoarera celebrului festival VinVest de la Timișoara, a plecat dintre noi. Lucia Pîrvu a părăsit această lume miercuri, 6 mai. Lucia Pîrvu este cunoscută ca și organizatoare a festivalului VinVest din Timișoara. Directoarea acestui festival a părăsit această lume, iar trupul ei neînsuflețit se află la București. Înmormântarea va avea loc vineri, la

Timisoara a fost capitala vinului. Peste 300 de licori s-au luptat pentru premiile VinVest

Cea de-a XV-a ediţie a Salonului Internaţional de Vinuri VinVest a serbat la Timișoara, în prag de primăvară, Marea Unire a Vinurilor. Au fost 300 de sortimente provenite din toate provinciile istorice româneşti, totul spre încântarea celor aproape 3.000 de vizitatori ai salonului.

Timisoara e capitala vinului! Vinvest revine pentru a 13-a oara!

Ediția a 13-a va fi cu siguranță una cu noroc la Salonul Internațional de Vinuri Vinvest. La Timișoara vin, în acest an, nu mai puțin de 25 de producători de vin din mai multe colțuri ale lumii., iar dacă veți trece pragul salonului veți putea câștiga premii foarte atractive. În plus, veți putea spune, alături de mărci de legendă, „Și eu susțin #3zile#Timișoara, Capitala Vinului”.

„Iubesc vinul romanesc”, o campanie pentru romani si vinurile lor

Românii trebuie să învețe să iubească… vinul românesc. Spune asta Lucia Pîrvu, unul dintre cei mai buni experți degustători din țară, care a pornit, în această săptămână, într-o nouă campanie. Până în octombrie, alături de echipa Vinvest, ea va pătrunde în lumea cramelor românești mici și mari, de unde va scoate la lumină cele mai bune licori autohtone.

Misiune grea la Timisoara: se alege cel mai bun vin din Romania / FOTO

Iubitorii de vinuri ar da orice să poată intra într-o anumită încăpere de la Centrul de Afaceri, însă acolo accesul e foarte bine păzit. E camera în care se desfășoară Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VinVest. Sunt în jur de 100 de vinuri de primă mână, iar unele dintre ele vor fi premiate pentru calitățile lor.

Vinvest, la editia a noua

Capitala vinului se mută la Timișoara. În perioada 6-8 aprilie, aici va avea loc cea de-a noua ediţie a Salonului Internaţional de Vinuri Vinvest. Timp de trei zile, timişorenii, turiştii, dar şi o mulţime de invitaţi vor trece pragul Centrului Regional de Afaceri, pentru a testa cele mai bune vinuri.

Poftiți la Vin(Vest)!

De vineri până duminică, Timișoara devine, indiscutabil, capitala vinurilor. Cea de-a opta ediție a Salonului Internațional de Vinuri VinVest începe vineri, la Centrul Regional de Afaceri. Va avea loc și un concurs de vinuri, iar pe vizitatorii salonului îi așteaptă o mulțime de surprize.

Top