Arhiva pentru eticheta: Lugoj – Craiova

Drumul expres Lugoj – Craiova, în linie dreaptă. Traseul drumului e în consultare publică

Drumul expres Lugoj – Craiova, în linie dreaptă. Traseul drumului e în consultare publică

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat în dezbatere publică traseul drumului expres Filiași – Drobeta Turnu Severin. De asemenea, în urma discuțiilor purtate la nivelul companiei s-a decis și analizarea realizării unui nod rutier la Slatina Timiș. Toți cei interesați de proiect își pot spune opinia pe acest subiect, în scris.

autostrada

Șoseaua nouă dintre Craiova și Lugoj are alocați bani pentru studiul de fezabilitate

În bugetul pe acest an s-au alocat fonduri pentru studiul de fezabilitate al şoselei între Lugoj şi Craiova, a anunțat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Dimensiunea șoselei, autostradă sau drum expres, va fi decisă de acest studiu, a mai spus Drulă, dar trebuie avută în vedere și fezabilitatea financiară a investiției. Nu e exclus ca Autostarda

Autostrada A6

Autostrada Lugoj – Craiova ar putea fi propusă spre finanţare printr-un program special al Comisiei Europene

După mulţi ani în care proiectul unei autostrăzi între Craiova şi Lugoj, cunoscută ca şi autostrada A6, a fost total dat uitării, actualul premier, Ludovic Orban, a readus în prim planul opiniei publice această cale de transport rutier. El spune că finanţarea ar putea fi solicitată prin intermediul iniţiativei Comisiei Europene, Connecting Europe Facility.

Top