Arhiva pentru eticheta: miron cozma

Ne-a trecut glontul pe langa ureche: Miron Cozma, sef al unei televiziuni in Timisoara!

Ne-a trecut glontul pe langa ureche: Miron Cozma, sef al unei televiziuni in Timisoara!

Fostul șef al ciomăgarilor din subterane, Miron Cozma, susține că i s-a propus să facă o televiziune în Timișoara. Spre binele timișorenilor, fostul pușcăriaș a refuzat oferta, îndreptându-se spre o televiziune din apropierea Bucureștiului. El a devenit director de programe la așa-numitul post „Vătafu TV”.

Fiul lui Miron Cozma, audiat intr-un dosar de evaziune fiscala

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor, Miron Cozma, a fost dus la audieri, marţi, de poliţiştii de la Brigada de Combatare a Crimei Organizate. El este cercetat într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul este de aproximativ un milion de euro. UPDATE: Dan Cozma a plecat acasă în urmă cu scurt timp și nu a făcut nicio declarație.

Partea goala a paharului

În niciun moment al protestelor de la Universitate nu am simțit potrivit să-mi stabilesc prioritățile civice și preferințele politice după ce se scandează în piață. Nu neg că multe mesaje afișate acolo sunt haioase, altele reprezintă adevăr gol-goluț, iar cele mai multe arată durerea celor ce protestează împotriva actualei puteri.

Tupeu de grota: Miron Cozma si-a lansat partid la Timisoara

Ce lipici mai poate avea Timișoara pentru tot felul de personaje ciudate inventate de ultimele două decenii de tranziție care nu se mai termină! Dacă investitori nu mai vin (sau nu sunt lăsați să vină?) de ani de zile, în ultimul timp tot felul de creaturi post-revoluționare au dat iama în Timișoara, doar ca să se afle în treabă. Nu cu mult timp în urmă, senzaționalul Dan Diaconescu își lansa făcătura sa de partid în sala Filarmonicii.

Ce-i mai lipsea Timisoarei: venirea lui Miron Cozma

Un grotesc personaj, coborât din tenebrele istoriei post-decembriste, apare tot mai des în ultimul timp în atenţia opiniei publice. Şi cum altcumva decât prin scandaluri sau poveşti de alcov? Numele lui, Miron Cozma, încă mai provoacă fiori printre foştii ochelarişti sau bărboşi din Piaţa Universităţii a anului de graţie 1990 sau în rândul jandarmilor snopiţi în bătaie la Costeşti în 1999.

Top