Arhiva pentru eticheta: evaziune

Editorial de Ino Ardelean

Ciolacu vânează evaziunea în aer, în păduri, pe mare şi în gaură de şarpe, dar se îmbrăţişează cu ea. La Dumbrăviţa

Ciolacu vânează evaziunea în aer, în păduri, pe mare şi în gaură de şarpe, dar se îmbrăţişează cu ea. La Dumbrăviţa

Premierul Marcel Ciolacu a pus gând rău evaziunii fiscale şi, implicit, evazioniştilor. Cel puţin aşa vrea el să ne convingă. A început cu interzicerea plăţilor cash. Exact, chiar el, cel surprins cu cash-ul căzându-i din buzunare de cât de greu era. Când s-a format o masă critică împotriva acestei intenţii, Ciolacu a dat înapoi „vitejeşte”,

Senator PSD, implicat intr-o retea de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

Procurorii DNA au făcut, luni, 160 de percheziții la sediile unor firme și în locuințe din București și județele Prahova, Giurgiu, Arad, Călărași și Ialomița. Ei au căutat probe într-un dosar foarte complex de evaziune fiscală, în care sunt implicate mai multe persoane constituite în grup infracțional organizat. Potrivit DNA, prejudiciul este estimat la 50 de milioane de euro.

Fiul lui Miron Cozma, audiat intr-un dosar de evaziune fiscala

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor, Miron Cozma, a fost dus la audieri, marţi, de poliţiştii de la Brigada de Combatare a Crimei Organizate. El este cercetat într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul este de aproximativ un milion de euro. UPDATE: Dan Cozma a plecat acasă în urmă cu scurt timp și nu a făcut nicio declarație.

Razie la depozitele de legume din Freidorf

Zeci de poliţişti, inspectori de la Garda Financiară, Protecţia Consumatorului, Inspectoratul Teritorial de Muncă şi de la Direcţia de Sănătate Publică Timiş au început un control la depozitele en gros de legume şi fructe de pe strada Polonă din Timişoara. Ei au dat amenzi de 85.000 de lei si au confiscat o parte din marfa.

Top