Arhiva pentru eticheta: nepasare

Casa Muhle

Casa Muhle, tot in bataia vantului. Primaria sta, proprietarul vrea sa se apuce de lucrari in miez de iarna

Casa Muhle, tot in bataia vantului. Primaria sta, proprietarul vrea sa se apuce de lucrari in miez de iarna

Cu o sentință definitivă care ar fi trebuit să salveze de la distrugere ce se mai putea salva, Casa Mühle moare în fiecare zi câte un pic. Primăria Timișoara a lăsat să treacă degeaba aproape un an de când Curtea de Apel a decis că proprietarul trebuie să aducă imobilul la starea în care se afla în 2012. Singurul demers a fost intenția de a apela la un executor.

PSD Timis cere deschiderea urgenta a pasajelor Jiul si Popa Sapca

Nepăsare și dispreț. De asta crede PSD Timiș că dă dovadă primarul Nicolae Robu, care a reușit să blocheze orașul, din cauza șantierelor deschise fără noimă. Social-democrații îi cer edilului să deschidă imediat pasajele Jiul și Popa Șapcă, lucru aproape imposibil de realizat.

Dezastru! Pesedistii timiseni nu mai stiu nici sa minta

Urmărind dezbaterea aprinsă pe subiectul abandonării Timișoarei de către Ponta și PSD, nu ascund faptul că, din tot complexul ăsta de dezinteres, minciună, ipocrizie în relația dintre administrația locală și centrală, mai tare m-a șocat atitudinea politicienilor. La urma urmelor, faptul că guvernele de-a lungul timpului au marginalizat Timișoara e un enunț banal, nu mai aduce nicio noutate.

Top