Arhiva pentru eticheta: colectie

Galerie de arta la Judetean: dr. Horia Vermesan si-a donat o parte din colectie / FOTO

Galerie de arta la Judetean: dr. Horia Vermesan si-a donat o parte din colectie / FOTO

A lucrat timp de 40 de ani la Spitalul Județean Timișoara, unde și-a lăsat o parte din suflet, iar acum a făcut o donație de… suflet. Medicul Horia Vermeșan a lăsat Clinicii 1 Ortopedie, pe care a și condus-o timp de mai multă vreme, o adevărată colecție de artă.

Pantofii de vis ai dansatorilor de tango devin realitate la Cafe Klapka / FOTO

Dansează tango și, nu o dată, și-au visat pantofii pe care ar vrea să-i poarte. Un creator timișorean le-a oferit ocazia să-și transpună visele în culori și, apoi, le-a făcut pantofii doriți. Așa s-a născut colecția unicat „Paint Your Passion”, care va putea fi văzută în premieră sâmbătă seară.

Adrian Haiduc lanseaza o colectie din „1001 nopti”, cu un iepuras Playboy / VIDEO

Aflat în America, pentru a-și continua studiile în gemologie, designerul Adrian Haiduc nu poate sta departe de România. El va lansa, la mijlocul lunii septembrie, o nouă colecție de bijuterii, de această dată cu accente orientale. Un iepuras Playboy are rolul principal în clipul de prezentare.

Poveste de iarna, la Zai / FOTO

Designerul vestimentar Carmen Popa și-a lansat ultima colecție de paltoane chiar în ajun de Moş Nicolae. Evenimentul, denumit “Poveste de iarnă” și desfășurat în cafeneaua Zai, le-a făcut pe doamnele și domnișoarele din public să-şi dorească un astfel de cadou, deopotrivă frumos și util.

Show by Diana Bobar

Creatoarea de modă Diana Bobar şi-a prezentat, sâmbătă, cea mai recentă colecţie într-un cadru special, în aer liber. Nonconformistul designer a ales pontonul de la Văliug pentru o nouă demonstraţie de culoare.

Top