Arhiva pentru eticheta: obi wan kenobi

Propaganda lui Obi Wan Kenobi a mai lovit o data

Colegii de la pressalert.ro au publicat zilele trecute o știre deosebit de generoasă despre participarea senatorului liberal Ben-Oni Ardelean la o conferință Turcia – Uniunea Europeană, ocazie cu care parlamentarul de Timiș ar fi ținut un discurs despre dialogul intercultural, buna guvernare, despre care atâtea știe, gestionarea migrației, lupta împotriva discriminării și alte subiecte calde pentru Turcia de astăzi.

Un an de guvernare. USL Timis a sarbatorit fara muzica

Cel mai bun semn că bilanțul USL la un an de guvernare e pe avarie stă în faptul că nimeni nu s-a lăudat cu mărețele înfăptuiri, făptașii lăsându-l pe Băsescu să-i critice în discursul rostit la ceas de seară. Dacă pesediștii și liberalii aveau cu ce să se laude, păi mai puteam asculta noi astăzi altceva decât ode conducătorilor iubiți, mai vedeam noi pe televiziunile lui Ghiță și-a Varanului altceva decât Ponta, Constantin, Grapini, Dragnea și alte figuri ale gloriei socialist-conservatoare?

Adevaratul motiv pentru care Obi Wan Kenobi nu vrea sa fie europarlamentar

Prin parașutarea lui Cristian Busoi, via Victor Ponta, nu PNL, în fruntea CNAS, liberalii au rămas descoperiți cu un loc în Parlamentul european. Principalii candidați pentru acest post sunt secretarul general al PNL, Eduard Helvig, senatorul de Timiș Ben-Oni Ardelean și deputatul Iulian Surugiu. În mod normal, primul îndreptățit să ocupe locul vacant ar fi Ardelean, care, la precedentele alegeri europarlamentare, a fost chiar primul sub linie.

Top