Arhiva pentru eticheta: Colegiul I Timisoara

Tara arde, un liberal se piaptana: daca Robu taie copacii, Horia Cristian ii… adopta!

Tara arde, un liberal se piaptana: daca Robu taie copacii, Horia Cristian ii… adopta!

Liberalii se dau de ceasul morții pentru a încerca să-i convingă pe alegători să voteze Klaus Iohannis, în turul doi al alegerilor prezidențiale. Deputatul Colegiului I, Horia Cristian, este și el în campanie… dar nu în aceasta. El e mai preocupat, în momentul de față, de plantarea de copaci așa că a pornit la împărțit de pliante.

Cornel Samartinean: Nimeni nu s-a interesat de problemele oamenilor din colegiu in ultimii patru ani

Candidatul ARD Cornel Sămărtinean continuă întâlnirile cu oamenii din Colegiul I Timișoara. Cornel Sămărtinean a avut o nouă întâlnire cu administratorii asociațiilor de proprietari din Colegiul I Timișoara. Peste 50 de administratori au răspuns pozitiv invitației adresate lor de Cornel Sămărtinean.

Cornel Samartinean: „Nu vreau să fiu un deputat anonim”

A plecat în cursa electorală de la premisa că oamenii trebuie să-și cunoască deputatul pe care l-au trimis în parlament. Se ferește să lanseze promisiuni fără acoperire, dar spune că primul proiect de lege pe care-l va promova va face ca banii strânși din impozite la nivelul Timișului să rămână aici. Acesta este Cornel Sămărtinean, candidat ARD pe Colegiul I Deputați Timișoara, un om de afaceri care vrea să schimbe mocirla din viața politică.

Top