Arhiva pentru eticheta: pagina

Reclamati aici: Primaria Timisoara asteapta jalbe pe Facebook! Cum le rezolva e alta poveste

Reclamati aici: Primaria Timisoara asteapta jalbe pe Facebook! Cum le rezolva e alta poveste

Dați întâi… „like”, apoi vă puteți spune nemulțumirile. Primarul Nicolae Robu a anunțat că timișorenii pot face, de acum încolo, reclamații și pe Facebook, pe o nouă pagină a municipalității. De sesizări se vor ocupa angajații PMT, dar încă nu este clar cum o vor face.

„Robu taie panglica” peste tot!

La început de februarie, de.Banat propune o nouă rubrică. Având în vedere amploarea tot mai mare pe care a luat-o rețeaua de socializare Facebook (s-a ajuns până acolo încât să se spună că, dacă n-ai FB, nici nu exiști), o să vă prezentam, periodic, cele mai interesante știri, bârfe sau alte discuții care apar pe respectiva rețea. Nu puteam începe o astfel de rubrică fără cel mai cunoscut „facebookist” al Timișoarei, primarul Nicolae Robu.

Timisoreni, despre concertul Innei: „Prea multi bani pentru un striptease!”

Primăria s-a gândit că le face timișorenilor o mare surpriză, aducându-le-o pe Inna să cânte de ziua orașului. Pentru aproximativ 20.000 de euro, cântăreața din Mangalia ar urma să presteze o oră pe scena din Piața Unirii. Concertul stârnește însă reacții adverse: pe Facebook a fost creată deja o pagină anti-concert Inna.

Anti-ciuhandistii se aduna (si) pe Facebook

Sub denumirea „Noi nu votăm Ciuhandu”, recent a apărut o nouă pagină de Facebook. Momentan, ea are doar 22 „aprecieri”, dar inițiatorii paginii speră să adune în jurul lor cât mai mulți timișoreni nemulțumiți de actuala administrație locală.

Top