Arhiva pentru eticheta: electric castle

Electric Castle a anunțat cine cântă la ediția din acest an

Electric Castle a anunțat cine cântă la ediția din acest an

Aurora, The Blaze, Asaf Avidan și Irina Rimes sunt doar câțiva din artiștii care vor concerta în august la Cluj. Ediția din acest an va fi organizată în peste 30 de locații. Electric Castle a anunțat line up-ul ediției The EC Special din acest an. Aurora, The Blaze, Asaf Avidan sau Irina Rimes sunt doar

Daca vreti la Electric Castle, grabiti-va! Nu mai sunt abonamente, iar biletele sunt putine

Românii iubesc din ce în ce mai mult festivalurile. Încă o dovadă: au cumpărat pe capete abonamente la Electric Castle. Toate cele 20.000 de bilete de acest gen scoase la vânzare au fost epuizate cu o lună și jumătate înainte de eveniment! Mai sunt disponibile doar tichet pe zile, și acestea în număr limitat.

Electric Castle cauta voluntari! Mai aveti cinci zile sa va inscrieti

Cinci zile! Atât mai aveți la dispoziție să vă înscrieți dacă vreți să fiți voluntari la Electric Castle, cel mai mare festival din România. Evenimentul are loc la finele lunii iunie, la Castelul Banffy, iar capetele de afiș sunt nume sonore, precum Prodigy, Rudimental, FatBoy Slim, Parov Stelar, Cat Empire sau The Glitch Mob.

Votati Burning Table pentru Electric Castle!

Electric Castle susține artiștii români, indiferent dacă sunt la început de drum sau au reușit deja să se afirme. În 2015, cei mai buni dintre ei au locuri rezervate pe scenele festivalului, prin competiția „Own the Stage”. Nu trebuie decât să se înscrie în concurs și să fie votați de fani. Timișorenii de la Burning Table așteaptă acum voturile voastre.

Top