Arhiva pentru eticheta: stefan dragulescu

La 25 de ani de la Revolutie, un fost membru CC al PCR a devenit cetatean de onoare al Timisoarei

La 25 de ani de la Revolutie, un fost membru CC al PCR a devenit cetatean de onoare al Timisoarei

Timișoara are, oficial, de luni, patru noi cetățeni de onoare. În plenul festiv al CL, desfășurat în sala Senatului Universității Politehnica au primit aceste distincții Coleta de Sabata, Ștefan Drăgulescu, Tiberiu Ceia și, post mortem, Ioan M. Anton. Ultimul dintre cei patru a stârnit și cele mai mari controverse, din cauza calității sale de membru al CC al PCR.

Stefan Dragulescu, politician traseist si etern rector, va fi cetatean de onoare al Timisoarei

Pe 3 august, în plenul festiv al CL Timișoara vor fi acordate trei titluri de cetățean de onoare. Unul dintre acestea îi va reveni medicului Ștefan Drăgulescu, un personaj controversat, rector, senator și… „traseist” politic. Proiectul de hotărâre nu a fost publicat pe site-ul PMT, așa că motivația decernării acestui titlu este încă necunoscută.

Robu isi pune toate sperantele in precedentul „ANI vs Dragulescu”

Surse din PNL Timiş susţin că primarul Nicolae Robu se bazează cel mai mult în procesul pe care îl are cu ANI pe precedentul lui Ştefan Drăgulescu, fostul rector al UMF. La fel ca şi Robu, Drăgulescu a fost acuzat de ANI de incompatibilitate, fiind în acelaşi timp parlamentar şi rector. Spre deosebire de Robu, care a pierdut procesul cu ANI la Curtea de Apel Timişoara, „Ţuchi” Drăgulescu a câştigat la aceeaşi instanţă.

Dragulescu face orice pentru o noua candidatura

Deputatul Ştefan Drăgulescu a depus, marţi, o contestaţie la Biroul Permanent Naţional al PD-L. El este nemulțumit de modalitatea în care colegii lui din Timiş au ales posibilii candidaţi pentru colegiile parlamentare. Deşi a câştigat în 2008 Colegiul 2 Deputaţi Timişoara, Drăgulescu nu a fost votat să mai candideze pentru un nou mandat de colegii din PD-L Timiş.

Audit la UMF, „Tuchi” Dragulescu in pericol

Marius Raica, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”, a cerut un audit general la instituţia de învăţământ superior pe care o conduce din martie. Paradoxal, în timpul alegerilor de la UMF, histologul era acuzat că este omul lui Drăgulescu şi nu va avea niciodată curajul să comande un astfel de control.

Robu va fi externat in sase zile

Nicolae Robu, candidatul USL la Primăria Timișoara, va fi externat în cel mult șase zile și, după finalizarea perioadei de recuperare, va duce o viață absolut normală. Starea lui fizică va fi mai bună decât înainte de operatie. Informația este oficială și vine, sub semnătura lui Ștefan Drăgulescu, de la Institutul de Cardiologie, unde senatorul liberal a fost operat joi.

Surprize-surprize la UMF: Dragulescu, refuzat de Raica!

Ştefan Drăgulescu, fostul rector al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, nu vrea să-și lase „ploile” nerezolvate. Surse din UMF spun că ar fi încercat, fără succes, să-i impună noului rector anumite persoane pe anumite funcții. Deputatul PD-L rămâne totuși director medical la Institutul de Cardiologie, deși are 69 de ani.

E oficial: Dragulescu e de partea lui Sandesc, contra unui colegiu de deputat / FOTO

Fierbe UMF-ul chiar în ziua turului II al alegerilor pentru un nou rector. Aceasta după ce s-a aflat de întâlnirea de mare taină care a avut loc marți seara, chiar înainte de alegeri, la care au participat trei oameni: rectorul în funcție, Ștefan Drăgulescu, și cei doi candidați, Dorel Săndesc și Marius Raica.

„Brandul” Ostaficiuc s-a bagat in alegerile de la UMF

Încă rectorul UMF, deputatul PD-L Ștefan Drăgulescu, le tot povestește colegilor săi din Cameră o întâmplare petrecută la Timișoara care, vorba lui, l-a oripilat destul de tare. Se face astfel că, acum ceva timp, Drăgulescu a fost chemat la biroul ditamai șefului CJT și al PD-L Timiș Constantin Ostaficiuc.

Top