Arhiva pentru eticheta: centre

Propunere de deputat: CJ Timis sa construiasca centre pentru femeile abuzate

Propunere de deputat: CJ Timis sa construiasca centre pentru femeile abuzate

Un deputat de Timiș propune construirea sau amenjarea, din banii consiliului județean, a unor centre destinate femeilor abuzate. Parlamentarul spune că adăposturile existente sunt prea puține și ar fi nevoie de mai multe astfel de locuri.

Chemat la raport de IPS Nicolae, Paisie s-a facut ca ploua

11 familii ai căror copii mergeau la centrul educaţional „Sf. Iosif cel Nou de la Partoş” din Deta au cerut oficial explicaţii Arhipiscopiei Timişoarei. Centrul a fost închis după ce s-a descoperit o fraudă care se poate dovedi uriașă. Cele 11 scrisori ale părinţilor revoltați au ajuns, la sfârşitul săptămânii, la Înaltpreasfinţitul Nicolae, mitropolitul Banatului.

Centrele de permanenta, alternativa la UPU

Timișenii care vor să fie consultați de un doctor, dar nu pot ajunge la medicul de familie, au și altă alternativă în afara UPU. Centrele de permanență degrevează unitățile de primiri urgențe și țin legătura constant cu serviciile de ambulanță.

Finantarea centrelor nationale de informare si promovare turistica

În cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul major de intervenţie 5.3 – Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică încă mai este deschisă operaţiunea “Crearea Centrelor Naţionale de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) şi dotarea acestora”, alocarea financiară fiind de aproximativ 17 milioane de euro.

Top