Arhiva pentru eticheta: pene de curent

e-distribuție

Ca sa nu mai fie atatea pene de curent, Enel promite investitii in Timis, dar cere primarilor sa taie crengile copacilor

Ca sa nu mai fie atatea pene de curent, Enel promite investitii in Timis, dar cere primarilor sa taie crengile copacilor

Primarii din Timiș care se plâng de desele întreruperi de curent din satele lor s-au întâlnit cu reprezentanții Enel. Cei de la compania de electricitate au promis, din nou, că vor face investiții, dar au invocat, pe de altă parte, netoaletarea copacilor, care duce la afectarea cablurilor.

stpt

Robu, despre bezna de pe strazile Timisoarei: Nu facem economie la curent, avem o problema cu distributia

Cartiere întregi din Timișoara stau în beznă cu rândul zile la rând, și nu de ieri, de azi. Primarul Nicolae Robu dezminte însă zvonurile conform cărora penele de curent ar fi fapt consecința unei economii pe care vrea s-o facă municipalitatea. Edilul admite că, momentan, nu are nicio variantă pentru a schimba situația.

Nesimtire crasa: Enel le-a adus timisorenilor „amintiri din Epoca de Aur”

Timișorenii nostalgici după vremurile dinainte de 1989 au primit un „cadou” nesperat de la Enel luni seara. Este vorba de locuitorii din zonele Giroc, Mureș și o parte din Soarelui care au rămas în beznă totală aproape o oră și jumătate, mai exact între orele 23,05 și 0,25. Dacă ar fi fost un fapt izolat, poate nu era nicio problemă. Exact în aceeași zi însă, Enel mai întrerupsese furnizarea de curent electric, aproximativ o jumătate de oră. UPDATE: Explicația companiei e hilară: angajații au constatat că e pană și au intervenit „prompt”, într-o oră și jumătate.

Robu a declarat oficial razboi penelor de curent ale Enel

Primăria Timișoara va încheia un nou contract cu Enel, pentru furnizarea energiei electrice. Desele întreruperi și bezna care domnește, în fiecare seară, pe multe străzi din oraș, uneori chiar și în Piața Victoriei, au dus la introducerea unei noi clauze care obligă Enel să intervină imediat, nu în… 24 de ore!

Top