Arhiva pentru eticheta: pestalozzi

Cycling and Running Day oprește circulația autobuzelor în zona Pestalozzi

Cycling and Running Day oprește circulația autobuzelor în zona Pestalozzi

Duminică, 9 octombrie, între orele 9:00 – 14:00, va avea loc evenimentul sportive “Cycling and Running Day”. Circulaţia rutieră va fi închisa în zona strada Pestalozzi – bulevardul Corneliu Coposu, până la Pasajul Michelangelo. Circulaţia mijloacelor de transport în comun va fi restricţionată în zona desfăşurării evenimentului. Autobuzele liniei E8, între Ciclop şi bulevardul V.

Fantana de pe Pestalozzi face din nou… clabuci!

Timișorenii puși pe șotii au revenit la unul dintre locurile lor preferate: fântâna arteziană de pe strada Pestalozzi! Marți dimineață, valuri de spumă curgeau voioase pe carosabil. Este cel puțin a treia oară în acest an când fântâna este „atacată” cu șampon. UPDATE: Primarul Nicolae Robu spune că în zonă vor fi montate canere video.

stpt

Deviere pe traseul E8 si 22

RATT a anunțat că sâmbătă, 29 august, vor exista devieri pe traseul E8 și 22 din cauza unor lucrări efectuate de Primăria Timișoara. Sâmbătă, din cauza unor lucrări efectuate pe strada Pestalozzi, traseul E8 se va devia pe Splaiul Nistrului, 3 August, Stefan cel Mare, Iepurelui, urmat de traseul normal. Linia lui 22 va circula

Ruta de cinci minute din Soarelui pe Pestalozzi, dar nimeni nu merge pe acolo

Faimoasa ruta ocolitoare de pe Bd. Sudului e aproape necirculată! Și asta, în condițiile în care traficul din Timișoara e sufocat de dimineața până seara. Primarul Nicolae Robu a găsit și explicația: timișorenii nu știu care sunt traseele alternative. E la fel de adevărat că acestea nu sunt semnalizate în niciun fel.

Top