Arhiva pentru eticheta: vila

Ce poti face cu 850.000 de euro? Iti iei o vila cu piscina!

Ce poti face cu 850.000 de euro? Iti iei o vila cu piscina!

În plină vară toridă, ce poate fi mai plăcut decât să stai pe marginea piscinei în propria curte? Asta costă însă, și nu puțin. O vilă cu piscină în București costă trei milioane de euro, iar una în Timișoara este „doar” 850.000 de euro.

Timisoara, orasul cu cea mai ieftina vila cu piscina

Vremurile în care românii vedeau vile cu piscină doar la televizor, în filmele americane, au apus demult. Chiar și acum, pe timp de criză, ofertele imobiliare pe acest segment sunt foarte numeroase și destul de căutate. Cu o sumă care ajunge, în medie, la 100.000 de euro, price român cu dare de mână poate sta pe șezlong, pe marginea piscinei, chiar în spatele casei.

O casa a lui Busoi, ingrijita din bani publici de finul sau

Au făcut curat în curtea vilei de protocol a lui Cristian Bușoi din Timișoara și îi cer acum fostului europarlamentar să le plătească munca. Muncitorii firmei Wegabau au primit această însărcinare chiar de la administratorul Tradecomia, care le-a subcontractat serviciile și i-a lăsat să muncească patru luni fără le dea vreun ban.

Sechestru pe vila lui „Diamant” din centrul Timisoarei

Tot mai mare tristețe în comunitatea țiganilor din Timișoara. După înmormântarea lui „Dulcea”, o altă nenorocire s-a abătut pe capul lor: procurorii DIICOT Timișoara au pus sechestru pe un palat țigănesc de pe bulevardul Mihai Viteazu. Casa îi aparține lui „Diamant”, un țigan care se ocupă de afaceri cu mașini în Germania.

Top