Arhiva pentru eticheta: guess who

Guess Who si Alexandra Stan, de Ziua Timisoarei / PROGRAM

Guess Who si Alexandra Stan, de Ziua Timisoarei / PROGRAM

Trei zile – atât va dura, în acest an, celebrarea… Zilei Timișoarei. Nu vor lipsi depunerile de coroane, ședința festivă a CL și crosul nocturn. În fiecare zi vor fi concerte cu artiști diferiți, astfel încât fiecare să găsească ceva pe placul său.

Concurs! Cinci invitatii la Xland Music Festival!

Antonia, Guess Who, Corina și nu numai ei vin în martie la Timișoara. Le-ai auzit hiturile la radio. Acum ai ocazia să le asculți și live. Un festival de opt ore, cu 20 de artiști și o vedetă Playboy are loc pe 9 martie, la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), de la ora 19. deBanat.ro vă oferă cinci invitații la acest eveniment.

Program de distractie

Guess Who, Alexandrina sau Miss Sunshine sunt doar câțiva dintre cei care îi vor încânta pe timişoreni în acest sfârşit de săptămână. Pe lângă aceste concerte, cluburile şi cafenelele din oraş au pregătit un program variat pentru toţi cei care vor să aiba un weekend ca la carte.

Fely, o voce care convinge

A colaborat cu Puya, Baboi, Mossad și mulţi alţii, iar acum vine în fața publicului cu o serie de cover-uri. Fely Donose, una dintre cele mai bune voci tinere din Timișoara, face furori în cluburile din urbea de pe Bega. Chiar în această săptămână, ea a participat, alături de alți artiști, la un concert caritabil, în clubul Fratelli. Cu toții au cântat pentru Dana Ispan, o tânără de 37 de ani care are o tumoare cerebrală și are nevoie de o operație care costă 50.000 de euro.

Top