Arhiva pentru eticheta: principesa margareta

Slujba de pomenire pentru Regina Ana, la Savarsin / FOTO

Slujba de pomenire pentru Regina Ana, la Savarsin / FOTO

Principesa Margareta a asistat duminică, la biserica ortodoxă din Săvârșin, la slujba de pomenire a Reginei Ana. Ea a spus că familia sa va cere sfatul medicilor, pentru a stabili dacă Regele Mihai poate fi prezent la înmormântarea programată pe 13 august, la Curtea de Argeș.

Cum sa te lecuiesti de… „monarhism”

Cu Regele Mihai grav bolnav, cuplul Principesa Margareta – Radu Duda a pus și oficial mâna pe destinele Casei Regale. Spun „și oficial”, fiindcă de facto cei doi conduceau cam de mult timp Casa. Și tot oficial se poate spune acum că orice dezbatere despre revenirea României la monarhie nu mai are niciun rost.

Principesa Margareta, Doctor Honoris Causa al Universitatii de Stiinte Agricole a Banatului / FOTO

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului a împlinit, în aceste zile, 70 de ani de activitate și a sărbătorit evenimentul în mod… regal. Principesa moștenitoare Margareta a devenit, vineri, a Doctor Honoris Causa al prestigioasei instituții de învățământ timișorene.

Lansare de carte regala la Timisoara

Sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 17,00, Principele Radu de România va fi prezent la Timișoara pentru a participa la o lansare de carte la librăria Cărturești din Iulius Mall. Este vorba de volumul „Crăciunul regal”, semnat de Principesa Margareta și Principele Radu ai României, evenimentul fiind organizat de către Curtea Veche Publishing și librăria

Povesti despre Craciunul regal, cu principesa Margareta, la Timisoara

Timișorenii sunt invitați, miercuri după-amiază, la o întâlnire de suflet, cu povești despre regi și regine. Vor fi lansate, cu această ocazie, volumele „Crăciunul regal” şi „Margareta. Portretul principesei moștenitoare”. La eveniment vor participa Alteţele Lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu ai României.

Top