Arhiva pentru eticheta: monarhie

Editorial de Eugen Sasu

De ce as vota, totusi, pentru o regina pesedista

De ce as vota, totusi, pentru o regina pesedista

Normal ar fi fost să ne luăm după vorba aia care zice că „ce naște din Iliescu tot antimonarhist rămâne”, dar uite că viața mai face și mișto de noi. Am ajuns o mână de monarhiști înfocați să fim dați la o parte în inima familiei regale de monarhiștii de rit nou.

Cum sa te lecuiesti de… „monarhism”

Cu Regele Mihai grav bolnav, cuplul Principesa Margareta – Radu Duda a pus și oficial mâna pe destinele Casei Regale. Spun „și oficial”, fiindcă de facto cei doi conduceau cam de mult timp Casa. Și tot oficial se poate spune acum că orice dezbatere despre revenirea României la monarhie nu mai are niciun rost.

Orza, tot cu monarhia

A preluat o idee şi nu o mai lasă nici mort. “Monarhia salvează România” este noua deviză a viceprimarului ţărănist al Timişoarei, Adrian Orza. Asta încă de la începutul protestelor de stradă. Singura soluţie pentru ieşirea din criză este revenirea la valorile tradiţionale.

Miting monarhist la Timisoara

Luni, de la ora 18, în Piața Operei va fi organizat un miting de susținere a reinstaurării monarhiei în România. Mitingul are autorizație de la primărie până la ora 21. Chemarea la miting s-a făcut pe pagina de Facebook ”Monarhia salvează România”.

Sportul rege, faza pe tara

Nici Mitică de la Bălceşti n-ar fi profeţit mai bine cum va sta problema cu Băsescu şi regalitatea, cum se va face ca-n poveste că nu va apuca să-i apună mandatul de preşedinte, că “Băse” îşi va desăvârşi lucrarea monarhică. Ce n-a reuşit “nea Nelu” Iliescu, cu duşmănia lui faţă de rege şi regalitate, uite că rezolvă preşedintele Băsescu.

Taranistii, trecuti strada de o pereche de batrani din Savarsin

Ţărăniştii din Timiş vor monarhie, au anunţat zilele trecute ziarele locale. Şi eu vreau monarhie. Şi cred că şi Ino ar vrea, şi Bradu, şi Doina Cornea, plus că mai ştiu eu câţiva cu care beau bere în complex care ar vrea monarhie. Cum facem, domnule Ciuhandu şi domnule Orza? Noi venim vreo 15 monarhişti puternici, dumneavoastră, ţărăniştii din Timiş, adunaţi vreo 38 şi spuneţi cum facem.

Top