Arhiva pentru eticheta: strada stefan cel mare

Se pregătește reabilitarea termică a Liceului Coandă. Primăria Timișoara demarează refacerea pentru prima clădire istorică aflată integral în proprietate

Se pregătește reabilitarea termică a Liceului Coandă. Primăria Timișoara demarează refacerea pentru prima clădire istorică aflată integral în proprietate

Municipalitatea timișoreană a ajuns în etapa selecției ofertelor depuse de proiectanți în cadrul licitației pentru stabilirea firmei care va realiza reabilitarea termică a Colegiului Henri Coandă. De asemenea, o altă lucrare, de reabilitare a unei clădiri istorice, proprietate a primăriei, este mai avansată, fiind pornită proiectarea. Primăria Timișoara a anunțat că s-a încheiat termenul de

Degeaba sunt nemultumiti soferii, semafoarele de pe Stefan cel Mare se vad OK de la primarie

Restricțiile de trafic pe porțiunea reabilitată a străzii Ștefan cel Mare au fost ridicate și, teoretic, se poate circula mult mai bine. Șoferii reclamă însă reglarea semafoarelor, care, spun ei, funcționează la fel ca pe vremea când strada era închisă. Primăria are vești proaste.

Strada Stefan cel Mare e gata! Mai trebuie doar ingropate cablurile din copaci / FOTO

Strada Ștefan cel Mare urmează să fie recepționată, iar oficialii primăriei speră ca ea va „ține” la traficul greu, în condițiile în care Timișoara nu are centură. O parte din rețelele de utilități au fost îngropate, dar copacii din zonă sunt „decorați” cu diverse cabluri ale furnizorilor de Internet și televiziune.

Pana la receptia finala, pe Stefan cel Mare se schimba bordurile stricate de TIR-uri

Pe strada Ștefan cel Mare, pe care se circulă, în sfârșit, normal, pe ambele sensuri, după un an de șantier, lucrările continuă. Așa cum a anunțat primarul Nicolae Robu, pe partea de carosabil terminate în decembrie se schimbă bordurile și se aduc la nivel gurile de canal. Totul e considerat normal și se face pe banii constructorului, înainte de recepția finală.

Pe Stefan cel Mare s-au reluat lucrarile, dar partea de sosea deschisa in decembrie are nevoie de… retusari

Pe strada Ștefan cel Mare au fost reluate lucrările la asfaltare, pe partea de carosabil rămasă neterminată, după redeschiderea, în decembrie, a traficului pe o jumătate de stradă. Șantierul ar trebui terminat în două luni, dar, până la recepția finală a lucrării, pe șoseaua deschisă în decembrie să se facă… unele remedieri!

Verde pentru tramvaie pe strada Stefan cel Mare! De luni, pe traseu poate reveni si tramvaiul turistic

Tramvaiul turistic al RATT poate ieși, din nou, pe traseul istoric, după terminarea lucrărilor la liniile de pe strada Ștefan cel Mare. O plimbare durează o oră, la ea pot participa 30 de persoană și costă în jur de 800 de lei. În decembrie se vor face însă și curse gratuite, destinate copiilor.

Cadou de Mos Nicolae: se reia circulatia tramvaielor pe Stefan cel Mare

După opt luni de întrerupere, tramvaiele ar putea merge, din nou, de la începutul lui decembrie, pe strada Ștefan cel Mare, dintre Piața Traian spre Banatul. Reluarea traficului fusese anunțată de primarul Nicolae Robu pentru octombrie, dar acum a fost „reprogramată” pentru decembrie. Șantierul de pe strada Ștefan cel Mare, pe porțiunea cuprinsă între str.

Jumatate din strada Stefan cel Mare e gata! Se schimba partea pe care se poate circula

Șantierul de pe strada Ștefan cel Mare a avansat în ritmul în care a vrut primăria, astfel că din seara de 1 octombrie va fi deschis traficul pe porțiunea pe care s-a lucrat până acum. În zilele următoare se va termina și montarea șinelor, astfel că va fi reluată și circulația tramvaielor.

Pana la 1 octombrie, tramvaiele vor circula din nou pe strada Stefan cel Mare

În aproximativ o lună va fi reluată circulația tramvaielor pe strada Ștefan cel Mare. Lucrările în zonă au început în luna aprilie și trebuie terminate înainte de Crăciun. Acestea presupun reabilitarea liniilor de tramvai și refacerea carosabilului și costă aproape 25 de milioane de lei.

Strada Stefan cel Mare: locul unde primaria are multe ruine pe metru patrat / FOTO

Cartierul Fabric este, în mare parte, o ruină cu pretenții. E concluzia la care a ajuns viceprimarul Traian Stoia, după o nouă incursiune în zonă, de această dată pe strada Ștefan cel Mare. Multe dintre clădirile de pe această arteră sunt într-o stare dezastruoasă. Partea proastă este că o parte din ele sunt în proprietatea municipalității, care le-a ignorat total.

Zid prabusit pe strada Stefan cel Mare! In zona se fac lucrari de infrastructura

Angajatele și clientele unui salon de înfrumusețare din zona Ștefan cel Mare au tras o spaimă soră cu moartea, luni după-amiază. O bună bucată din zid s-a prăbușit din senin, atât în interiorul salonului, cât și în exterior. De vină par să fie muncitorii care lucrează în zonă la liniile de tramvai și stradă.

Tramvaiele nu vor mai circula intre Piata Traian si Banatul

De luni, 28 aprilie, RATT întrerupe circulaţia tramvaielor pe tronsonul dintre Piaţa Traian şi Piaţa Banatul. Totul, pentru ca lucrările de reabilitare de pe strada Ștefan cel Mare să poată începe. Restricțiile de trafic rutier urmează să fie anunțate de primărie, probabil chiar din ziua în care vor intra în vigoare.

Top